logo

Ето тук Ким Кардашиян и Деми Мур ги мажат обилно с масло от канабис (СНИМКИ)

Ето тук Ким Кардашиян и Деми Мур ги мажат обилно с масло от канабис (СНИМКИ)

Мястото е популярно само сред определени кръгове знаменитости

Да прекараш един ден на корейско СПА си е почти задължителен ритуалн за жителите на Лос Анджелис. Не всички, обаче, си падат по ходенето без дрехи на публично място и обикновено изтъркване на тялото. За по-срамежливите, но и заможни клиенти, две приятелки _Кимора Лий Симънс и Анна Марджарян са отворили луксозен корейски СПА център в сърцето на „Бевърли Хилс“.

Името му е “Pellequr” и в него се ползва една от най-актуалните съставки в уелнес индустрията в последно време – масло от канабис.

„Искахме нещо по-уединено. И двете искахме да развием корейското СПА изживяване по ликсозен начин и клиентите да бъдат обгрижвани в елегантна и спокойна среда, създадена да предразполага ума и емоциите“, казва Марджаян, която има опит в ръководенето на популярен уелнес център за спортистив последните 10 години.

Хотел, посветен на канабиса, отвори врати! Вътре можете да си поръчате...

Луксозният център има честири частни мокри стаи, приличащи на хамам, с италански мрамор. Във всяка от тях има душ „Виши“, ръчно напаравен във Франция.

Мястото е популярно само сред определени кръгове знаменитости, но бързо привлича цял куп звезди. Цената на процедура тук започва от 175 долара.

Сред най-известните клиенти са Ким Кардашиян, Деми Мур, Джесика Алба и Анджелика Хюстън, които присъстваха на откриването по-рано тази година, пише „Холивуд рипортър“.

„Разпространяваше се от човек на човек. Повечето звезди се измъкват отзад на частния ни паркинг“, разкрива Марджарян.

Запазена марка на СПА центъра е 75-минутна процедура за ексфолиране на тялото. Тя започва с успокояващ масаж с вода „Виши“, чиято температура варира според предпочитанията и здравето на клиента), последван от традиционно корейско изтъркване на цялото тяло с помоща на ексфолираща „италианска къпра“ за премахване на мъртвите клетки.

След това е ред на измиването на лицето, тялото и косата (с включен масаж на скалпа) с висококачествени продукти за кожа и коса. Сеансът завършва с отпускащ масаж, към който по избор се предлага използването на масло от канабидиол.

Жесток гаф: Лъсна шашма на Ким Кардашиян - голите й бедра са.... (СНИМКИ)

„Канабидиолът добавя подбрана смесица от подхранващи вещества за вашата кожа с помоща на витамините А, Д и Е, но аз го обожавам заради противовъзпалителните му свойства“, посочва Симънс. „То е допълнение към СПА изживяването и определено вдига качеството на изживяването, с което се награждавате сами себе си“, добавя тя.

За Марджарян включването на масло от канабис в терапиите и информирането на клиентите от първостепенна важност: „Използваме наша собствена линия продукти от канабидиол, които съдържат 100% непсихоактивни вещества от широкия спектър на канабидиола, организчни са, без ГМО, на основата на кокосово масло. Много от клиентите не са напълно убедени какво е действието на канабидиола, затова имаме много информация на разположение в зоната за релакс, за да могат да прочетат преди процедурите“.

Селфи в калта! Защо туристите прииждат на тълпи в Чокракското езеро

Тези пък, които търсят други начини за разпускане, има белгийска розова вода, която намаляване безпокойството и подобрява настроението. Тунктурата от канабидиол пък може да бъде добавена към напитката на клиента по желание.

„Корените ми са корейски и цял живот съм се възхищавала на корейската красота, грижа за кожата и СПА“, казва Симънс. Забавно е да вземеш нещо запазено, да го м одернизираш и да го предложиш на хора, които може би никога не са пробвали подобни терапии“, добавя Марджарян.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай