logo

Тази страна изглежда като извадена от книжка с приказки

Тази страна изглежда като извадена от книжка с приказки

Няма валута, но е сред най-богатите в света

Ще ви представим една много богата и приказна страна, в която няма валута и език. Дори няма летище. Пейзажите на тази страна сякаш са създадени от елфи, а местните жители са богати като гноми. 

Тази страна е толкова малка, че можете да я обиколите за един ден. И общата дължина на пътищата е само 250 километра. Основният град има само пет улици. Тази страна е с много ниски данъци и няма външен дълг.

Вече е в сила! Ето каква компенсация можете да получите за изгубен багаж по новите правила

По отношение на жизнения стандарт населението на държавата заема второ място в света. И най-важното е, че няма престъпност и огради. Полицаите са по-малко сто души.В тази страна хората са пет пъти по-богати, отколкото в САЩ, Германия или Австрия.

Това е княжеството Лихтенщайн, което граничи с Австрия и Швейцария. Невъобразими и живописни места, планини с неземна красота. Чудесни села и пасящи крави и кози край пътя. Всеки жител работи в чужда компания и работи за свое удоволствие, без да се напряга. Бизнесът се развива бързо поради данъчните облекчения. Регистрирани са над 74 000 международни компании на територията на княжеството.

Високо развит ски туризъм през зимата и летни екскурзии в Алпите. Много модерни ски съоръжения от цял свят привличат туристите да посетят тази страна джудже.

Прабългарският град Болгери - родната следа в уникалното вино на Тоскана

Основният отрасъл на икономиката е производството.Преработка на метали, прецизно инженерство, оптика и производство на вакуумно оборудване.Но най-печелившият отрасъл в Лихтенщайн със сигурност е туризмът.
 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай