logo

Обявиха работата-мечта - обикаляш най-яките курорти и ти плащат за това

Обявиха работата-мечта - обикаляш най-яките курорти и ти плащат за това

Идеалните кандидати трябва да имат сериозно желание да пътуват до някои от най-страхотните планински дестинации на планетата

За втора поредна година най-големият организатор на зимни ски ваканции в Северна Америка - Ski.com, предоставя възможност на 12 любители на зимните спортове да тестват някои от най-екстремните писти в света.

Най-хубавото в офертата е, че за това те ще получат заплащане.

Всеки от тях ще има право да избере дестинация, която да посети: Колорадо, Джаксън Хоул, Уайоминг, Голямото небе - Монтана, Банф и езерото Луиз - Алберта, Шамони - Франция или Нисеко- Япония.

Горещи страсти на пистата! Стотици красавици яхнаха ските и сноуборда само по бански в Сочи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ето какво гласи обявата на сайта:

„Търсим кандидати, които могат да документират какво е преживяването на шест от най-страхотните ски дестинации по света.

12 квалифицирани кандидати (по двама за всяка дестинация) ще бъдат наети да пътуват до най-добрите места с “United Airlines”.

Идеалните кандидати трябва да имат сериозно желание да пътуват до някои от най-страхотните планински дестинации на планетата, трябва да могат да карат ски и/или сноуборд на напреднало средно ниво и най-вече трябва да обичат времето след карането на ските, да общуват с местните жители и да документират своите преживявания по време на пътешествията”.

Шест ваши навика, които чупят колата и портфейла ви (ВИДЕО )

Желаещите да участват трябва в срок от 17 септември до 29 октомври 2019 г. да запишат 90-секундно видео, в което да кажат кое място избират, както и да обяснят защо са точният човек за тази работа.

Най-странният хотел в света отвори в Дубай

В първите издания на инициативата компанията е наемала само по един човек, но в тазгодишното издание броят на участниците е значително по-голям.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай