logo

Известен актьор от Холивуд дава под наем "Рай за скиорите" и им предлага пълно усамотение (СНИМКИ)

Известен актьор от Холивуд дава под наем "Рай за скиорите" и им предлага пълно усамотение (СНИМКИ)

Режисьорът, който получи Оскар и любимецът на хиляди фенове актьор Кевин Костнър предлага под наем луксозно ранчо, което се намира в американския щат Колорадо. 

Самият имот се състои от три къщи, в които могат да се поберат до 34 гости. Освен това там има баскетболно игрище и три огромни джакузита.

Ранчото на Кевин Костнър е голямо около 160 акра и се намира точно до любимият на всички скиори Аспен. 

Мястото е купено от актьора преди години, но сега той почти не ходи там, затова решил да го дава под наем. 

Защо Уислър си остава най-добрият ски курорт в цяла Северна Америка и след инжекцията за 50 млн. долара

Всички сгради предлагат на наемателите гледки, от които спира дъхът. Гостите могат да се насладят на изглед към планините и околностите, пише Forbes.com.

Всяка една от трите сгради има шест спални и шест бани. Освен това наемателите могат да използват кухнята, която се намира навън или да се насладят на вечер край камината. 

Освен с баскетболно игрище, имотът разполага още с ледена пързалка и собствен хълм за спускане с шейни. Всичко е добре осветено, така че хората да могат да се радват на съоръженията и през нощта. През лятото на ранчото може да се лови риба, да карате кану или пък да се възползвате от изкуствения водопад.

А каква е цената на ранчото ли? Дава се под наем за 30 хиляди долара на ден. Самият актьор признава, че към имота му има огромен интерес и вече списъкът с гости за първите няколко месеца е запълнен./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай