logo

В Черна гора са отчаяни - само при тях няма коронавирус, а туристи не идват

В Черна гора са отчаяни - само при тях няма коронавирус, а туристи не идват

Холериерите се опасяват от масови фалити

В Черна гора плажовете бяха официално открити вчера. Все още обаче няма гости или шезлонги или чадъри, които трябва да бъдат разположени на поне два метра.

Наемателите на плажовете се притесняват, че ще бъде много трудно да се запълнят дори този намален брой шезлонги, тъй като няма туристи, докато не бъдат отворени границите, съобщава "RTCG".

Хотелиерите вече са подготвили стаи за настаняване, но повечето смятат, че местните туристи никога не могат да заменят чужденците. Подготвят се различни промоционални цени, но в крайна сметка всичко ще зависи от това кога се отварят границите.

Розовият град е пълен с какви ли не чудеса, а дворците му ще ви смаят

Въпреки че се надяват, че това са временни мерки, които хотелите трябва да спазват, хотелиерите дори не могат да преценят дали ще имат по-високи разходи за персонал, тъй като препоръките за хигиенния контрол и всичко останало включват мерки за предотвратяване на разпространението на инфекция, и ще бъдат значително затегнати, съобщава порталът "CdM".

Френските мъже през очите на чужденките – класа или разочарование

Служителите и гостите ще трябва да спазват много точни правила, а това, което ги притеснява най-много, е, че все още не се знае кога и как гостите от ЕС, БиХ и другите чужденци ще преминат границата.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Галина

Галина 22.05.2020 11:34

Какво е К10? Поне К9 да беше...? Преди да публикувате нещо, първо го прочетете. Имате претенции за точен и обективен сайт.

Иван

Иван 22.05.2020 17:59

Според бюлетина на Световната здравна организчция днес, 22.05.2020 г. в Монтенегро, което май-май е Черна гора, има 324 заразени 9 починали от COVID 19. https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Не е верно

Не е верно 23.05.2020 19:21

И те си имат епидемия - Монтенегро = Черна Гора.