logo

Собственик на турски хотел разкри две държави, откъдето са най-невъзпитаните туристи

Собственик на турски хотел разкри две държави, откъдето са най-невъзпитаните туристи

Испанците пък били най-приятните и весели гости

Пътешественик от Русия посети Кападокия (Турция) и попита собственика на местен хотел за най-невъзпитаните туристи, отсядали при него. Той публикува разговора им в своя блог.

Най-шумният според него били туристите от Америка и Великобритания. Той казва, че туристите от тези страни обикновено се смеят и псуват силно, като пречат на останалите. „Те изобщо нямат възпитание. И знаете ли, за нас семейството ни е важно, роднините. Те нямат това ", обяснява собственикът на хотела.

Сред всички посетители той специално отбелязва почиващите от Испания: „Когато дойдат, винаги е празник. Те са точно такъв тип хора: много общителни, отворени и весели."

Бразилска моделка попадна в хотел за карантинирани във Великобритания и разказа какво видя

Собственикът на хотела запомнил руските и украинските туристи като добри и искрени: „Някои често се връщат при нас, казват, че им липсват нашите места“.

Туристите от Китай били весели и сплотени хора. Според него през март 2020 г., когато коронавирусът стана известен, гости от други страни избягвали контакт с китайски туристи, сядали далеч от тях в друга зала, оставяйки двойка от Китай да закусва сама. „Тогава им беше много трудно, но не можахме да направим нищо по отношение на реакцията на други гости“, съжалява домакинът.

Хайнан - китайският Хавай, където милиардерите обичат да почиват

Според него в хотела им няма лоши гости. Ако поведението на някои гости нарушава спокойствието на другите, той и съпругата му ги молят да напуснат хотела. Той казва още, че в бъдеще планира да настанява само чуждестранни туристи - имало по-малко проблеми с тях.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Кико

Кико 22.02.2021 15:36

Кой плаща за рекламата?

Бончо

Бончо 22.02.2021 15:43

Ами то човека ясно и кратко е посочил кои са простаците на съвременния свят

що ли

що ли 22.02.2021 19:40

...%в бъдеще планира да настанява само чуждестранни туристи - имало по-малко проблеми с тях".

Fire BG

Fire BG 24.02.2021 9:59

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/