logo

Как мога лесно да разпозная момичетата, които са на почивка и търсят приключения

Как мога лесно да разпозная момичетата, които са на почивка и търсят приключения

Успехът сред тях е 80 процента гарантиран

Да си неженен и бездетен е страхотно! Убеждавам се в това всеки път, когато отида да почивам на морето.

Отначало дълго не посмях да отида сам. Факт е, че в момента съм на 37 години. Всички мои приятели вече са със съпругите и децата си. Преди това често ходехме на почивка заедно и се забавлявахме чудесно, но сега си тръгват със семейството си, а аз нямам с кого да отида.

Сега, когато пътувам сам от 6 години, мога да разкажа много за това как да не пропилея ваканцията.

Защо не трябва да имате катинар на куфара?

Основното ми правило е да намеря момиче, което е също толкова самотно през първите 2-3 дни. Като намеря такава, прекарвам всички дни с нея. Ходим на плажа, в клубове и барове, на екскурзии.

На първо място, обръщам внимание на самотни хора в трапезарията на хотела или край местния басейн.

Такива самотници се познават от факта, че те също внимателно се оглеждат и търсят очите на мъж, когото харесват.

Прекалено открития бански или тоалет не е знак, че момичето е само. Сега почти всички се обличат така. Но постоянното присъствие на алкохолна напитка е знак. Забелязах, че всички самотници често пият много. Може би, за да се освободи и да дойде да се запознае?

Вечер има в баровете има много местни. Те не ни трябват - могат да имат съпруг или могат да търсят сериозна връзка. Винаги обръщайте внимание на ръката на момичето - тя трябва да има гривна от вашия хотел. Изгорялата или много тъмна кожа също е признак за турист. Благодарение на климатичните промени те почерняват бързо.

Флиртаджийските номера, които е по-добре да не пробвате в чужбина, защото...

След като се уверите, че момичето е само, отидете да се запознаете. Около 80% успехът е гарантиран, защото всяко момиче на почивка мечтае за спа романтика. Ако не се получи – махнете с ръка и веднага потърсете нова.

Повярвайте ми, има много самотни туристки и всяка, с редки изключения, мечтае да намери мъж за почивката и с радост ще се съгласи да ви срещне.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай