logo

Един разкошен плаж в Турция  - чиста вода и малко хора

Един разкошен плаж в Турция - чиста вода и малко хора

Автобусът струва лев и двайсет, но може и пеша

Искахме да намерим чист плаж до хотела ни в Турция, на който има малко хора, и успяхме, пише българин бил наскоро в южната ни съседка.

Вечерта на първия ден се качихме с автобус от хотела в Ичмелер до Мармарис, разхождаме се из града и гледахме къде има големи супермаркети и вериги магазини за дрехи (De Facto, Katon и др.).

Цената на автобуса е 4 лири (около 1,20 лв.), по пътя минаваме по главния път на града и тръгваме по пътя покрай морето и там много турци се качват в автобуса, доволни и загорели. По външния им вид разбрах, че напускат плажа.

Тъмнокожи принцеси или как изглеждат кенийските момичета

Спомнихме си мястото, от което се качиха и на следващата сутрин вместо плажа на хотела отидохме с автобус, за да разгледаме тази красота. 5 минути с автобус и сме на този чист и слабо населен плаж.

Да се разголват и къпят пред очите на туристите - нещо нормално в Непал

Има много малко хора, водата е чиста, можете да се забавлявате много, без да смущавате никого. Но има един неприятен момент, ако застанете във водата на дълбочина "до коленете" разни малки рибки започват да ви хапят... Е, нищо, това ни накара да сме в движение и да не стоим на едно място.

Назад, решихме да се върнем пеша, отне ни около 15-20 минути. Затова през останалите дни не използвахме автобуса до плажа, а правихме кратка разходка.
 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай