logo

Туристи се качиха на лодка за развлечение, а сега са обвинени в убийство

Туристи се качиха на лодка за развлечение, а сега са обвинени в убийство

Инцидентът е станал на езерото Гарда, популярна туристическа дестинация в Северна Италия

Двама германски туристи бяха обвинени в убийство след пътуване с кораб по езеро. 

Инцидентът е станал на езерото Гарда, популярна туристическа дестинация в Северна Италия. Пътуващите от Германия решили да се разходят по него с лодка, но след известно време се сблъскали с друг кораб, на който имало местни жители.

Невиждано досега: Туристи плащат хиляди долари за мистериозно пътуване с круиз "до никъде"

По предварителни данни при инцидента са загинали двама италианци - 37-годишен мъж и 25-годишна жена. Самоличността им не е разкрита.

Телата на местните жители били извадени от водата от спасителни водолази няколко часа след инцидента. Според свидетели единият крак на жената бил частично откъснат, а мъжът получил сериозна рана в корема.

Обстоятелствата на инцидента се разследват. Сега германските граждани са разследвани - заподозрени са в непредумишлено убийство и умишлен отказ да окажат помощ.

По-рано през май двама американски туристи бяха осъдени на доживотен затвор за убийството на полицай. По време на пътуване до Рим учениците решили да си закупят незаконни вещества от местен наркодилър, но той измамил американците, като им взел парите.

Между тях възникнал конфликт и в ситуацията се намесил полицай, който бил наблизо. Между тях избухнал бой, в резултат на който полицаят бил намушкан няколко пъти и починал.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

insightevents

insightevents 23.06.2021 10:26

бизнес пътувания https://travel.insight-events.bg/