logo

Стюардеса унижи жестоко пътничка заради бебето й и я вкара в "черен списък"

Стюардеса унижи жестоко пътничка заради бебето й и я вкара в "черен списък"

34-годишната Фарах Наз Хан пътува със съпруга си и дъщеря си с полет на Mesa Airlines от Калиспел, Монтана, до Хюстън

Стюардеса унижава пътничка, която се опитва да изхвърли памперса на дъщеря си в кофата за боклук, а по-късно принуждава жената да прегледа боклука, предава NBC News.

Инцидентът е станал в петък, 9 юли. 34-годишната Фарах Наз Хан пътува със съпруга си и дъщеря си с полет на Mesa Airlines от Калиспел, Монтана, до Хюстън. По време на полета бебето имало нужда от смяна на памперса - жената изхвърлила мръсния памперс в кошчето в тоалетната на самолета.

Поради това, според пътничката, тя е била унизена от екипажа.

Италианските Малдиви – райските плажове на Ботуша

Към нея се приближава стюардеса и я уведомява, че постъпката на Хан представлява биологична опасност за останалите пътници. Според жената стюардесата не ѝ е позволила да се обясни и е говорела емоционално. Пътникът трябвало да се върне в тоалетната и да претърси боклука, за да намери и извади използвания памперс.

След полета Хан подава жалба в службата за обслужване на клиенти на авиокомпанията. Тя уточни, че в миналото винаги е изхвърляла пелените в кошчето за боклук, когато е пътувала с дъщеря си.

Няколко часа по-късно получава обаждане от непознат номер - разпознава гласа на стюардесата. Стюардесата казала на жената, че е включена в "черния списък" и повече няма да може да лети с авиокомпанията.

Руският град със страшна история, в който никой не иска да живее СНИМКИ

Хан смята, че стюардесата ѝ се е обадила, за да я сплаши. Представители на авиокомпанията все още не са се свързали с жената за инцидента, нито са установили как стюардесата е намерила личния ѝ номер.

По-рано стюардеси са унижили пътничка, защото са написали нещо на качулката ѝ и са я принудили да се преоблече. Беше отбелязано, че жената носи светлосин суитчър с надпис "Майната ти, рак", което не се хареса на членовете на екипажа. Жената сподели, че е носела тази дреха, защото баща ѝ имал рак.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай