logo

Шок! Мъж нае къща край морето в Airbnb, но се потресе от видяното СНИМКИ

Шок! Мъж нае къща край морето в Airbnb, но се потресе от видяното СНИМКИ

Ръководителят на екипа за скаути Скот Мъки наел два дома във Флорида Кийс за двата си отбора

Tуристи, които резервираха къща край морето, бяха подмамени от собствениците на жилища, които публикуваха оферта в американската услуга за наемане на Airbnb. Съобщава Fox News.

Как да спестим пари от морската почивка

Ръководителят на екипа за скаути Скот Мъки наел два дома във Флорида Кийс чрез Airbnb за двата си отбора. След като пристигнал с младежите на определения адрес обаче, той открил, че в действителност жилищата изглеждат съвсем различно.

Според мъжа той очаквал да види нова къща на плажа, но вместо това имало свободно място без пощенска кутия. На кадрите лидерът на бойскаутската група показа как всъщност изглежда „луксозната“ къща на морския бряг - празно парче земя, напълно обрасла с трева.

Ужасяващ инцидент с дете и крокодил се случи в известен курорт

„Съжаляваме много, че туристите трябваше да се сблъскат с подобна ситуация и изцяло възстановихме загубите им. Ситуации като тази са изключително редки, но, когато се случат, ние предприемаме стъпки за защита на нашата платформа. Това предложение е премахнато, ние разследваме инцидента", каза говорител на Airbnb.

Известно е също така, че групата е успяла да наеме няколко стаи в близкия хотел, така че пътуването не е било напразно. Предполага се, че като част от пътуването членовете на разузнавателните отряди ще се занимават с гмуркане, риболов и други дейности на открито.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

НАИВЕН

НАИВЕН 23.06.2021 6:46

ПЪЛНИ ИДИОТЩИНИ, ПРОСТО МНОГО ХОРА ИЗПЕРКАХА ТОТАЛНО И ПИШМАН ДРАСКАЧИ НЕГРАМОТНИ КОИТО ВСЕКИ ДЕН ПРЕТОПЛЯТ МАНДЖАТА И НЕ ЗНАЯТ ДА ПОДНЕСАТ ЕДНА СТАТИЯ ПОЛЕЗНА И БЕЬ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ,БРАВО БЛИЦ АФЕРИМ МАШАЛА ГОЛЯМА РАБОТА СТЕ ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА ПО НАРОДНО МУ ,,ГОЛЯМ НАПЪН МАЛКА ПРЪДНЯ,,

Chat.eti.pw

Chat.eti.pw 23.06.2021 9:23

Chat.eti.pw

insightevents

insightevents 23.06.2021 10:27

бизнес пътувания https://travel.insight-events.bg/