logo

Само за безстрашни: Можете да преспите в тази пещера, побираща 14-етажна сграда СНИМКИ

Само за безстрашни: Можете да преспите в тази пещера, побираща 14-етажна сграда СНИМКИ

Unforgettable Travel предлага ексклузивна обиколка, която включва нощувка във входната камера на Hang Én, която е достатъчно голяма, за да побере вътре 14-етажна сграда, посочва T+L

Unforgettable Travel е туристическа компания, която организира луксозни пътешествия, Този път има предложение за безстрашните къмпингуващи - да изживеят нощувка като никоя друга в една от най-големите пещери в света, разположена във Виетнам.

Намиращи се в националния парк Phong Nha-Kẻ Bàng, Hang Sơn Đoòng и Hang Én са съответно най-голямата и третата по големина пещери на планетата.

Unforgettable Travel предлага ексклузивна обиколка, която включва нощувка във входната камера на Hang Én, която е достатъчно голяма, за да побере вътре 14-етажна сграда, посочва T+L.

„Пътуванията до световноизвестните пещери са популярен начин да се възползвате максимално от невероятните природни чудеса на района, а нощната експедиция предлага незабравимо преживяване в част от Виетнам, която много малко хора са имали възможност да изследват“, се посочва в изявление на компанията.

Важно: Ето каква застраховка ни трябва, ако планираме пътуване зад граница

Входът на пещерата е достъпен само с хеликоптер или четиричасов преход през джунглата от най-близкия път.

Резервиралите пътуването с Unforgettable Travel ще поемат по живописния маршрут, след като кацнат в Ханой и прекарат една нощ в Dong Hoi. Те ще изминат общо 22 километра и ще проучат 2.5 км пещери по пътя си.

Моделка се похвали с ваканция в лъскав хотел, но я хванаха в голяма издънка СНИМКИ

След като прекарат вечерта в природния парк, гостите ще се качат на влак до Хой Ан или ще летят до Хошимин, в зависимост от маршрута си.

По време на пътуването можете да избирате в коя посока да потеглите, а нощувката в Phong Nga може да бъде добавена към всеки от маршрутите на Unforgettable Travel. Компанията обаче посочва, че тя е най-подходяща за пакетите Complete Vietnam  или Ultimate Vietnam Honeymoon.

Тъй като всички пътешествия на Unforgettable Travel се изготвят по поръчка, няма определени цени.

Груба сметка на компанията обаче показва, че 14-дневното пътешествие във Виетнам може да започне от 4064 долара на човек. Добавянето на нощувка в пещерата го удължава до 16 нощи, а цената скача до  4 395 долара на човек. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай