logo

Рускиня почива на Хаваите и разкри ужасни детайли за живота там: Заболяха ме сърцето и...

Рускиня почива на Хаваите и разкри ужасни детайли за живота там: Заболяха ме сърцето и...

Според момичето животът на остров Мауи боли „в сърцето и в портфейла“, тъй като комплект обикновени продукти в супермаркет й струва 300 долара

Руска туристка прекара ваканцията си на Хаваите, САЩ и говори за завишените цени в популярен курорт. Тя разказа за впечатленията си от пътуването.

Според момичето животът на остров Мауи боли „в сърцето и в портфейла“, тъй като комплект обикновени продукти в супермаркет й струва 300 долара.

„Грубата картина изглежда така: обикновен хляб може да се купи за 6-9 долара, домати с лошо качество - 3 долара на парче, авокадо - 5 долара и малко парче месо - 15“, каза тя.

Искате почивка в Египет? Откриват нови два турисически курорта там СНИМКИ

Пътешественичката отбеляза, че цените в кафенето също са високи - вечерята в обикновен обект с вентилатори вместо климатик ще струва $ 100-130 за двама. Рускинята добави, че рибата и морските дарове на Хаваите са много по-евтини, отколкото в Москва .

„Можете да се насладите на пресни омари за десет долара за две големи опашки или пържола от сьомга за пет долара“, каза тя.

Никога не носете тези 5 течности в багажа си за полет!

В същото време тя уточни, че в много ресторанти на Мауи има списък с чакащи от 40 минути и огромни опашки.

„Някои заведения дори не приемат резервации: желаещите да ги посетят задължително трябва да дойдат там, да поставят името си в списъка и след това е болезнено да се чакат час и половина в очакване на масата им“, обясни туристката. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Рон Джереми

Рон Джереми 14.09.2021 17:31

Тази е порена от три паламуда денонощно , затова и е дошло малко в повече.