logo

Разходка из развратния Амстердам 18+

Разходка из развратния Амстердам 18+

Червените фенери, музей на секса, продължават да са сред предпочитаните атракции

Холандия е сред най-красивите страни в Европа, с изобилие от лалета, вятърни мелници и плажове. Всички знаят, че столицата на Холандия е известният град Амстердам, пише българин, който наскоро се е завърнал оттам. Ако не знаехте, сега сте наясно.

Много хора познават Амстердам, от добрата страна, но искам да ви посветя на неговата „тъмна“ страна, така да се каже ... 18+. Какво можете да направите там, ако вече сте голямо момче и сте дошли на почивка без жена, е, или сте много лошо момиче. Да вървим ...

Сюрреалистичните кръгли квартали край Копенхаген, където хората вече живеят в бъдещето ВИДЕО

Ако платите  5 евро, можете а видите прословутия Sexmuseum Amsterdam Venustempel. Секс музей, с куп всякакви джаджи. Лично у мен, освен смях, изложбата им не предизвика нищо. Нещо беше много смешно, нещо ме изненада, имаше гадни неща, на които да се смея. Но си струва посещението.

Представени са много фотографии, секс играчки от различни векове, забавни експонати. Там можете да направите забавни снимки, на заден план с 2-метров еректирал член. След това определено трябва да посетите coffeeshop!


Улицата на червените фенери... Трудно е да го наречем улица, най-вероятно, цял квартал. Намира се в центъра на Амстердам, близо до пристанището. Животът в района на Червените фенери ври и кипи.

Странности на жителите на САЩ, които чужденците никога няма да разберат

По-добре е да идвате тук вечер или през нощта, точно по това време на деня, тук свири музика, тълпи от секс туристи, различни видове представления. Момичета има тук за всеки вкус. "Момичетата са различни: черни, бели, червени ... все още стройни, дебели, млади и стари ..." Можете да ги изберете като в магазин, всичката стока е по витрините.

Улицата е в съседство с таверни, църкви и бардаци. След като съгрешиш, можеш да отидеш да се помолиш... 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай