logo

„Португалският Рим“, избран за най-добра европейска дестинация за 2021 г.: Запознайте се с новия туристически рай

„Португалският Рим“, избран за най-добра европейска дестинация за 2021 г.: Запознайте се с новия туристически рай

Много малко хора познават тази португалска перла

Градът, който е третият по големина в Португалия, се намира в северозападната част на тази част на страната, а освен това е един от най-старите и модерни градове в тази европейска държава.

Град Брага, разположен в Португалия, спечели избора на най-добрите европейски дестинации за 2021 г., организиран от „Европейски най-добри дестинации“.

Брага има какво да предложи на туристите, а напоследък за чужденците е най-добрата европейска дестинация за тази година.

Третият по големина в Португалия град, разположен в северозападната част на страната, той е и един от най-старите и модерни градове в тази европейска държава. Намира се на височина 180 метра над морето.

Туристите изтъкват Брага като задължителна дестинация за гастрономи, но и за любителите на пазаруването. Този град е и задължителна дестинация за тези, които искат да посетят църкви и манастири.

Невероятно романтичен, Брага е един от градовете в Европа, чиито жители са оценили качеството на живота си с най-висок рейтинг.

Там винаги ще се чувствате като у дома си - 10 най-гостоприемни европейски града

Дори не е нужно да се притеснявате за коронавируса, защото организациите за икономическо сътрудничество и развитие признаха Брага заради бързата и иновативна реакция на властите за спиране на епидемията и защита на най-застрашените.

Брага е обявена и за най-добрата инвестиционна дестинация в Европа.

Динамична, културна, гастрономическа, историческа - Брага е дестинация, която може да бъде посетена по всяко време на годината.

Назоваха най-популярните държави за туризъм след пандемията

Този град „живее“ 365 дни в годината, безопасен е и предлага широка гама от възможности за качествена и незабравима почивка.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай