logo

Пиян арабин направи грозна изцепка в бизнес класата на самолета и ще плати скъпо за нея

Пиян арабин направи грозна изцепка в бизнес класата на самолета и ще плати скъпо за нея

Инцидентът е станал по време на полет от Оман за Обединеното кралство

Мюсюлмански пътник се промъкна в бизнес класата на самолет, за да открадне алкохол от баща си и предизвиква безредици, съобщава Daily Mail.

Инцидентът е станал по време на полет от Оман за Обединеното кралство. 33-годишният Мохамед Амин помолил стюардесата да му донесе водка, но му било отказано. Пътникът нахлул в бизнес класата, за да вземе алкохолната напитка от баща си и се върнал на мястото си.

Руският град със страшна история, в който никой не иска да живее СНИМКИ

След известно време младият мъж започва да се държи "неадекватно". Той рита облегалката на седалката пред себе си, крещи неприлични ругатни по адрес на екипажа и заплашва да "разбие лицето" на стюардесата, която го моли да се успокои.

Четирима пътници се притекли на помощ на стюардесата и заедно успели да усмирят и обезвредят смутителя, но той продължил да крещи расистки обиди до края на полета. След кацането той е предаден на полицаи и задържан.

По-късно мъжът е отведен в съда. В резултат на това той е осъден на 12 месеца затвор. Уточнява се, че по време на съдебния процес той отрича да е бил в нетрезво състояние.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай