logo

Пилот разказа какво му е причинила пандемията

Пилот разказа какво му е причинила пандемията

Заради падналата работа на Роман му се налага да добаротва като доставчик

Карантината и пандемията през 2020 г. се превърнаха в неразделна част от живота на хората, засягайки всички по един или друг начин. Мнозина трябваше спешно да търсят или сменят работа, да търсят работа на непълен работен ден и еднократни проекти, и това въпреки факта, че изборът от възможни професии беше рязко намален.

Подобни нововъведения не подминаха и московският пилот Роман Савин, който сега живее във Вилнюс, Литва, пише Bored Panda.


Младежът публикува две снимки, които бяха близки и разбираеми за мнозина. На първата снимка, направена миналата година, Роман беше в асансьор, облечен в униформа на пилот. На втората снимка също се возеше в асансьор, но този път със защитна маска, обикновени дрехи и чанта за доставка на храна. И въпреки че тези снимки напомняха за тъжната реалност, Роман призна, че всичко не е толкова зле, колкото може да изглежда.

Дворците на дагестанските богаташи: Как изглеждат домовете на милионерите в Махачкала

Той все още работи като пилот, просто броят на полетните часове е спаднал драстично. Миналото лято Роман летеше средно по 90-100 часа на месец, а през 2020 г. успя да прекара 140 часа на кормилото за цялата година. Имал много свободно време, така че човекът започнал да работи от вкъщи в магазин за самолетни части и през почивните дни излизал като куриер.

Секретни постройки, намиращи се дълбоко под земята ВИДЕО

Когато работите на компютъра през цялата седмица, искате да се отпуснете през уикенда, поради което работя в бшзнисо с доставките. Дори ми харесва. Разхождате се из града, срещате се с хора, слушате любимата си музика по пътя, казва Роман Савин.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 26.11.2020 10:23

Ами,работливо е момчето,браво!Тая пандемия,по всичко личи,достатъчно ще ни побърка,за разлика от китайчетата,които са свикнали да живеят под команди и смирени глави!Иначе успешно ни натресоха заразата!