logo

Ливанските момичета - ефектни и освободени, не можеш да повярваш, че си в Близкия изток!

Ливанските момичета - ефектни и освободени, не можеш да повярваш, че си в Близкия изток!

Тук почти е невъзможно да срещнеш забулена жена

Ако смятате, че Ливан е страна на строг морал и светски приличия, където момичетата обикалят улиците с очи надолу и покриват косата си с шал, а често дори се обвиват в бурки, както в много други съседни страни от Близкия Изток, грешите!

Не, разбира се, в тази страна с преобладаващо мюсюлманско население има жени, които спазват достатъчно стриктно каноните и изисквания за външния вид. Но те не са половината или дори една трета от женското население (поне според впетачленията ми), пише български турист, посетил страната.

5 държави, в които си струва да купувате дрехи

Повечето момичета се обличат и приличат точно на момичета от София, Ню Йорк или Сеул: без да се крият зад черни дрехи и често се носят максимално ефектно и дори закачливо.

Да, по отношение на ливанските момичета, можем да кажем, че много от тях наистина се опитват да изглеждат и да се обличат просто ефектно.

Интересно е, че колкото по-разкрепостено и ефектно ливанските момичета се обличат, толкова по-малко женствени и привлекателни изглеждат. Да, винаги има скъпи обувки, аксесоари и парфюм, усещащ се от 10 метра, но... няма елегантен чар...

Наръчник за обществените тоалетни във Финландия – ще ви трябва

А момичетата, които не се опитват да изпъкнат сред всички и не се насилват да завъртят врата на шофьорите на пътя, привличат вниманието истински!
И колкото по-дълго обикаляте Бейрут, толкова повече се убеждавате, че много ливански жени са много красиви!

Да, има и момичета със забрадки по улиците, но видях само няколко в черни одежди и дори, подозирам, това бяха новодошли от съседни строги страни.
Има нещо специфично във външния вид на ливанските момичета, което им е присъщо...

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай