logo

Изритаха чернокожа пътничка без маска от самолет, а тя изригна ВИДЕО

Изритаха чернокожа пътничка без маска от самолет, а тя изригна ВИДЕО

Пътничката на полета на Southwest Airlines по маршрута от Денвър до Чикаго решила да отиде до тоалетната, преди самолетът да излети

Пасажерка, която отиде до тоалетната без маска, прокле стюардесите, които я изгониха от самолета, и ги обвини в расизъм. 

В четвъртък, 22 април, пътничката на полета на Southwest Airlines по маршрута от Денвър до Чикаго решила да отиде до тоалетната, преди самолетът да излети. Както е посочено, стюардесите в някои случаи имат право да използват тоалетната преди заминаването на лайнера.

Жената била без маска на борда и когато излязла от кабината, също не я сложила. Тогава друг пасажер на полета се е оплакал на стюардесите от липсата на лични предпазни средства на пътничката, отбелязвайки, че се чувства дискомфортно и притеснено от това.

Невиждано досега: Туристи плащат хиляди долари за мистериозно пътуване с круиз "до никъде"

Членовете на екипажа взели решението да отстранят пътничката от самолета, на което получили двусмислена и емоционална реакция, която била заснета от един от очевидците.

 

Разгневената жена гръмко проклела стюардесите и обвинила компанията в расизъм. Тя също така поискала да й се възстанови сумата за билета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Фончо Тарикатчето

Фончо Тарикатчето 05.05.2021 14:58

Думкайте я отзад тая черна сган :ДД

Shrek

Shrek 06.05.2021 8:27

Животно!