logo

Има пирамиди, които са много по-стари от египетските, ето кои са те

Има пирамиди, които са много по-стари от египетските, ето кои са те

Съоръженията на Колския полуостров са на повече от 9 000 години

Знаете ли, че в Русия има пирамиди, които са били построени много преди появата на египeтските? На Колския полуостров има мистериозни структури. Този северен район се счита за място, където според легендите съществувала Хиперборея.

Пирамидите са разположени на място, където няма нито една душа га 150 километра околовръст. Затова научните експедиции помогнаха да се разбере за тяхното съществуване. Те са се организирали по различно време и всеки път техните участници откривали нещо ново.

Принц Хари с много специално изискване към хотелите, в които отсяда

На полуострова има две сгради с височина 50 метра. Според констатациите на геолозите това не са естествени обекти. Те са антропогенни, тъй като е ясно, че са направени от човешки ръце. Отвътре бяха открити камери, люкове и кухини. Според изследователите пирамидите са служили като обсерватории. Те помагали да се наблюдава звездното небе и космическите явления. Има канал с две кули с височина 15 метра.

Балтийската аномалия, открита през 2011 г., продължава да озадачава учените

Според геолозите тези структури са се появявили на Земята много по-рано от египетските пирамиди. Те са построени преди около 9 хиляди години. Тези пирамиди са сериозен аргумент за съществуването в северните територии на древни развити цивилизации.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай