logo

Балтийската аномалия, открита през 2011 г., продължава да озадачава учените

Балтийската аномалия, открита през 2011 г., продължава да озадачава учените

Катастрофирало НЛО, подводен бункер или останки от вулкан е това, което се намира край Швеция

Аномалия в Балтийско море обърква експертите от откриването й през 2011 г. от шведския екип на Ocean X.

Нов супер лайнер ще вози цял град, а забавленията вътре са безкрайни (СНИМКИ)

Докато изследва дъното, изследователският екип направи снимка със сонар, показващ странен обект с необичайни характеристики, разположен на дъното на Балтийско море.

Скоро след откриването на тази аномалия, някои уфолози започнаха да твърдят, че загадъчният обект може да бъде извънземно НЛО, което вероятно се е разбило в морето.

Сега обаче един от следователите на конспирацията предполага, че аномалията може да бъде подводен бункер, построен по време на Втората световна война.

Аномалията в Балтийско море прилича на бункер от 19-ти или 20-ти век ... Тази структура е подобна на тези, използвани по време на войната. Най-малко 4 основни характеристики на съоръжението наподобяват подобни знаци, намиращи се на бункери, разположени в цяла Европа, ”пише един от теоретиците на конспирацията на уебсайта Time Loops.

Въпреки това геолозите реагираха на това твърдение с недоверие. Според експерти, балтийската аномалия представлява ледникови натрупвания, натрупани на морското дъно по време на ледниковия период.

"Бях изненадан, когато проучих материала. Открих голям черен камък, който може да е вулканична скала. Моята хипотеза е, че този обект, тази структура е формирана по време на Ледниковата епоха преди хиляди години, ”казва Фолкер Брухерт, доцент по геология в Стокхолмския университет.

Най-малките хора на света живеят в племето Онге! Обожават да си пийват и...

Някои експерти смятат, че тази структура може да бъде останките от древно изригване на подводен вулкан, пише ibtimes.co.in.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай