logo

Върхът на сладоледа: това са най-добрите авиокомпании за 2021 г.

Върхът на сладоледа: това са най-добрите авиокомпании за 2021 г.

Разгледани са 12 ключови критерия като възраст на самолетите, отзиви на пътници, икономическа изгода, инвестиционен рейтинг

Австралийският сайт AirlineRatings.com, който класира авиокомпаниите по света по тяхната безопасност и качество на услугата на борда, публикува годишната си класация с 20-те най-добри световни превозвача.

Класирането и наградите се присъждат от екип редактори, които сравняват общата безопасност и оценките на правителствата, както и 12 ключови критерия като възраст на самолетите, отзиви на пътници, икономическа изгода, инвестиционен рейтинг, предлагане на продукти и отношения на персонала, съобщава „Дейли Мейл“.

Показаха ултраскъп симулатор за стюардеси, където се случват потресаващи неща ВИДЕО

Qatar Airways е обявена за най-добра авиокомпания в света за 2021 г. в класацията на водещата авиационна група. Тя печели и в категорията за най-добър кетъринг.

На второ място е Air New Zealand, която е победител в категорията за „премиум икономична“ и „икономична класа“.

На трето място е Singapore Airlines, която печели и първенството в категорията „салон първа класа“ със своите „наистина великолепни“ стаи “Skyroom” на борда на самолетите А380, които приличат повече на хотелски стаи.

(Снимка: Singapore Airlines)

На четвърто място е водещият австралийски превозвач Qantas, Emirates е пета, следвана от Cathay Pacific и британската Virgin Atlantic.

Не сте го очаквали! Нещата, които е забранено да носите в ръчния багаж

Ето кои са 20-те най-добри авиокомпании в света:

Победителите в категорията за нискобюджетни полети са: EasyJet, Jetstar, Frontier, Jetblue, Ryanair, Scoot, Southwest, VietJet Air, Volaris и Westjet.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай