logo

В тези стриптийз клубове ще ви падне ченето още от вратата ВИДЕО

В тези стриптийз клубове ще ви падне ченето още от вратата ВИДЕО

Ако сте ходили в стриптийз клуб, пък дори и да не сте, вероятно сте наясно каква е идеята на заведението

Ако сте ходили в стриптийз клуб, пък дори и да не сте, вероятно сте наясно каква е идеята на заведението. Горещи, накичени и омазани с брокат жени танцуват и поклащат голите си части за мъже, които за кратък момент вярват, че такава демонстрация на чувства се случва в реалния живот.

За някои, обаче, гледането на безкрайна върволица от красиви, но очевидно недостъпни, жени може да стане стане скучно.

Затова вижте следващия списък с 13 стриптийз клуба от целия свят, които са толкова различни и странни, че влизайки вътре шокът ви е гарантиран.

Секс със стюардеса по време на полет? Случва се по-често, отколкото подозирате

Пиратската пещера, Портланд, Орегон, САЩ

Оформено като гигантска дамаджана с ром, това място е създадено за посетители с фетиш към мореплаването. Независимо дали си падате по дървени крака, превръзки на окото, карти със съкровища или горещи тройки, Pirate’s Cove е вашето „корито“ с всякакви изпълнения на морска тематика, съобщава Thrillist.

Mos Eisley Cantina, Лос Анджелис, Калифорния, САЩ

През повечето дни от месеца това си е обикновен, даже скучен стриптийз клуб. Но два пъти месечно стриптийзьорките сменят прашките и бюстиетата с маски на щурмоваци и жилетки като на Хан Соло. Защото по това време темата на еротичното шоу е „Междузвездни войни“.

Casa Diablo, Портланд, Орегон, САЩ

Този стриптийз клуб сервира веганска храна. Освен това всичко в него е на тема вампири. И накрая, стриптийзьорките приемат само банкноти от 2 долара, потопени във фалшива кръв, които голият барман ще ви смени, когато влезете.

 

Silver Dollar Strip Club, Юджийн, Орегон, САЩ

Орегон се очертава като все по-мръснишки щат, нали!? Това различно секси място се превръща в зловеща къща всяка година около Хелоуин. Оскъдно облечени призраци и караконджули изскачат от ъглите, за да изплашат и възбудят клиентите.

The Manor, Онтарио, Канада

Докато повечето религиозни институции не гледат с добро око на стриптийз клубовете и техните клиенти, има и духовни водачи, които разбират тежкото положение на любителите на барове с танцьорки, които искат да покажат своята набожност без страх от преследване. За техен късмет, The Manor в Онтарио провежда християнска служба в неделя за тези, които смятат, че не са добре доошли в редовите църкви. Не се притеснявайте, тогава снимките с чисто голи жени и бира се покриват напълно по време на службата.

Clermont Lounge, Атланта, Джорджия, САЩ

Отидете там, ако обичате вашите танцьорки да имат известен опит и да носят украшението на мъдростта. Стриптийзьорките там, включително и известната поетеса Блонди, са на възраст между 45 и 60 години.

School House, Неога, Илинойс, САЩ

Фантазиите с ученички не са нещо необичайно, но в School House те стигат до съвсем друго ниво. Това е стриптийз клуб в истинско училище! Намира се в сградата на вече затворено училище, построено през 40-те години на 20-и век. В наши дни клубът се е превърнал в истински дом на хедонизма, допълнен с таблици за умножение по стените и сцена в училищия стол.

2001 Odyssey, Тампа, Флорида, САЩ

Представете си как отивате в планетариума и получавате танц в скута. Точно това се случва тук. Този клуб на космическа тематика има светещи в тъмното планети на пода, тавана и дори по самите танцьорки.

Saint Venus, Ню Йорк, САЩ

Този пътуващ гол спектакъл се провежда на различно място в Ню Йорк всяка седмица. Трябва да подадете заявка на сайта им и, едва след като ви проверят, ще ви изпратят подробностите за тайното шоу.

Jail S&M and Fetish Bar, Токио, Япония

За почитателите на кожата и веригите или за тези, които обичат да ги боли – този бар е място за болка. Няма нужда да си носите метални клетки и камшици, тъй като той е оборудван с всичко необходимо. Има и една тайна: вътре има стая за мъчения. Гледката на кръв не е рядко срещана за тези, които наистина влизат в образ. За съжаление, след 15 години работа за ебтусиазираните си клиенти заведението затвори врати.

Lego Strip Club

Да, това е клуб, направен от Лего блокчета. Но всъщност не можете да отидете там. Той съществува и е доста готин (или странен). Той не е свързан с истинското Лего по никакъв начин, а представлява персонализиран комплект, създаден от чикагската компания Citizen Brick. Комплектът включва фигури на две стриптийзьорки по сутиен, мъж танцьор, пилон и работещи светлини.

Rachel’s, Каселбъри, Флорида, САЩ

Отчасти стриптийз клуб, отчасти старчески дом, отчасти клиника – на това място знаят как да вкарат възрастните си клиенти в настроение без виагра. Клубът се намира в световната столица на възрастните хора о веднъж годишно се превръща в клиника, където се правят безплатни ваксини на местните пенсионери. След това ги канят да на празненство с безплатен бюфет за окоте и стомаха, на което сервират обяд по време на стриптийз шоу.

Райският остров, до който европейките пътуват за секс с високи и здрави мъже

Nymphas Show Bar, Ейлат, Израел

За съжаление, това подводно шоу на брега на Ейлат вече не се изпълнява. В него участвали едни прекрасни дами, разкриващи всички подводни тайни на морето в напълно аквариум, до който се стигало по дълъг 70 метра мост и подводни стълби. Нямало нужда да имате сертификат за гмуркач, за да ги видите, и клиентите влизали напълно сухи в заведението.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 25.05.2020 10:00

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/