logo

В най-зловещия мотел в света ще видите и чуете ужасяващи неща

В най-зловещия мотел в света ще видите и чуете ужасяващи неща

Неговите стаи са посветени на една определена тема от филмите на ужасите, а се твърди, че е обитаван и от призраци

Ако си падате по мрачния туризъм, вместо по места като „Дисниленд“, този хотел е вашата сбъдната мечта.

В pochivka.blitz.bg вече сме ви разказвали за странната тенденция в пътешествията, наречена мрачен туризъм, която събира все повече почитатели. Тъкмо на тях ще им хареса мястото, обявено за „най-зловещия мотел на света“.

Неговите стаи са посветени на една определена тема от филмите на ужасите, а се твърди, че е обитаван и от призраци. И това не е случайно, защото той е разположен на място, на което човек със здрав разум не бил искал да замръкне.

В „Клоунския мотел“ в Тонопа, Невада, на различни места са наредени над 800 ужасяващи клоуна. Те са в най-различни размери и са пръснати навсякъде под формата на малки статуи до кукли с човешки размер, пише „Дейли Стар“.

Точно пред мотела е сложен един гигантски клоун.

И ако това не е достатъчно да ви побият тръпки, трябва да знаете, че мотлът е разположен точно до градско гробище, оформено в стила на Дивия Запад. Старото гробище на Тонопа е късче земя в пустинята, осеяно със зловещи надгробни камъни.

Самият собственик на мотела твърди, че там чуват стъпки, тропане и гласове от незаетите стаи. „Така разбрах, че те ми казват: „Ние сме тук, но не се притеснявай“, казва Хейм Ананд.

Той колекционира фигури на клоуни и досега е събрал над 2000. Той купил хотела, намиращ се близо до Лас Вегас, и сложим там всичките си плашещи кукли.

„Бях малко уплашен. Не можех да спя в стаята си. Но един ден си помислих: „Защо дойдох тук? Трябва да е било заради някаква божествена сила“. Те искат да съм тук и да управлявам този мотел. Така че вероятно няма да се закачат с мен“, смята той.

За стаи 108, 109, 210, 215 и 217 е съобщено, че са обитавани. А Хейм допринася още повече за чувството на ужас с украсата на стаите. Всички те имат теми – стая на „То“, на „Екзорсистът“, „Хелоуин“ и т.н.

Шефът на мотела, обаче, изобщо не гледа на клоуните си като на нещо страшно. „Не знам защо хората ги наричат „зловещи“. Клоунът е смеещ се образ. Кара те да се смееш“, казва той.

Сексът не е най-странната причина за туристическо пътуване – има много по-откачени

Мотелът има 31 стаи, които могат да се наемат – за пушачи и непушачи, и в тях има телевизор, хладилник и микровълнова.

Мотелът, обявен от мнозина за най-зловещия в света, е последното място за настаняване преди една много дълга и необитавана отсечка от пустинята Невада. Така че, ако планирате пътуване натам, си направете сметката така, че да отседнете в „Клоунския мотел“. Или да го избегнете на всяка цена.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай