logo

Тази вила не е за милионери, а за милиардери

Тази вила не е за милионери, а за милиардери

Най-скъпият имот на Лазурния бряг се продава за 120 000 000 евро

Разположен на хълм с невероятна панорамна гледка към Кан и лазурните води на Средиземно море, Le Palais Venitien е една от най-луксозните вили на Лазурния бряг.

Тази красива резиденция разполага с девет спални, дванадесет бани и изобилие от луксозни удобства, включително малко езеро, тенис корт, невероятен открит басейн и скрита гора. Дизайнът му е вдъхновен от магическата архитектура на Византия и Венеция, което проличава в неговите монументални стълбове, изящни граници и пищни детайли от всички страни.

Луксозният "Palais Venitien" е разположен върху имот от 2,4 хектара с красива тераса, докато самата вила разполага с над 3000 квадратни метра луксозно пространство, което отразява елегантността и великолепието на характерния венециански дизайн.

Можем свободно да кажем, че тази вила придава ново значение на концепцията за комфорт, съчетавайки чистата красота на Кан с елегантността на известния европейски плаващ град.

8 факти за Финландия, за които малко хора знаят

Великолепният имот разполага с много стаи за гости, огромна винарска изба, асансьор, красив спа център с вана, кино, нощен клуб, малка фитнес зала и много други удобства.

Това със сигурност е израз на съвременна изтънченост, докато по специален начин се характеризира с гледка към откритото море. Имотът разполага и с модерна система за сигурност и система за домашна автоматизация, която ви дава възможност да контролирате всичко в него - осветление, музика, климатик, система за сигурност и др.

4 неща, които в никакъв случай не бива да правите в Япония

Като се има предвид, че заглавието гласи, че тази вила е най-добрият милионерски дом, е време да обясним какво имаме предвид под това. Като се има предвид, че цената му е 120 000 000 евро, само малък брой хора в света могат да си позволят този лукс.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай