logo

Стюардеса разкри какво става с умрелите пътници по време на полет

Стюардеса разкри какво става с умрелите пътници по време на полет

Екипажът няма право да обявява смъртта

Стюардеса, която стана известна в социалните мрежи, разкри местата за съхранение на пътниците, починалинали на борда на самолета и изненада своите абонати. Стюардесата сподели знанията си в социалната мрежа TikTok.

Във видеото бившата служителка на авиокомпанията "Емирейтс" Сандра Джейни Куон заяви, че ако пътник умре по време на полета, първо членовете на екипажа трябва да обвият тялото в специални торбички, които се намират в почти всички самолети. 

След това стюардесите трябва да преместят тялото на някой от свободните редове или в бизнес класата, но ако салонът е пълен, тогава починалият пътник се оставя на мястото си или се прехвърля в кухнята за стюардеси.

Какви сувенири си струва да си донесете от Бали

„Освен това членовете на екипажа нямат право да обявяват официално смъртта на борда. Това може да се направи само от местните власти, след като самолетът е кацнал”, добави Куон.

„Освен това членовете на екипажа нямат право да обявяват официално смъртта на борда. Това може да се направи само от местните власти, след като самолетът е кацнал ”, добави Куон.

Тайната на Облачните войни и скритото древно чудо на света

Тя уточни също, че понякога пътническите авиокомпании носят телата в товарните отделения.

„Затова имайте предвид, че следващия път, когато летите някъде, може да има нечий труп точно под вас“, заключи стюардесата.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кукувицаца

Кукувицаца 23.12.2020 12:45

Аз пък до сега си мислех, че ги кремират в микровълновата печка на място. Тая слугиня големи тайни е разкрила....