logo

Снимки на стюардеси, работещи по време на коронавируса ужасиха мрежата

Снимки на стюардеси, работещи по време на коронавируса ужасиха мрежата

Коментатори се възмущават как може да има още безотговорни типове, които продължават да пътуват

Снимки на стюардеси, които работят почти всеки ден по време на пандемията на коронавирус, предизвикаха съчувствието на хората в мрежата и ги ужасиха. Снимките се появиха в акаунта в Instagram на една от стюардесите на Alaska Airlines.

Туристки одумаха гръцките мъже – как изглеждат потомците на олимпийските богове

На кадрите 33-годишната Моли Чома е заснела членове на екипажа с дихателни маски и гумени ръкавици. Някои от тях позират в самолетния салон, други - в чакалнята на летището. „Сега, когато сме задължени да носим маски на лицето си, се опитваме да разберем как да им дадем добра усмивка. Някави идеи? ", написа под една от най-новите си публикации Чома.

Знаете ли кой е най-бедният град на планетата?

Абонатите на стюардесата се втурнаха да съчувстват на факта, че служителите на авиокомпанията все още трябва да ходят на работа. „Това е ужасно. Горките дами изглеждат толкова уморени и изтощени "," Колко е страшно! Защо хората продължават да купуват самолетни билети? Това е толкова несправедливо “ Срам за вас хора! Вижте тези измъчени момичета. Сила за вас “,„Сърцето ми е с теб в тези трудни времена за всички нас“, написаха те.


По-рано през април Моли Чома, която всеки ден работи по време на пандемията на коронавирус, говори за задължението си към пътниците и отбеляза, че професията й винаги е била свързана с рискове. Освен това стюардесата поясни, че повечето пътници продължават да летят на самолети не защото искат, а в случай на спешност.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

6te porq

6te porq 25.04.2020 19:34

samo po maska i rakvici 6lqp 6lqp prava as :)

somont

somont 25.04.2020 19:51

Е какво ги съжалявате бе,хората си работят,взимат си заплатите и хич не им пука.Не са като нас,затворени ,без работа,без доходи.

РЕС

РЕС 27.04.2020 9:57

SOMONT кой ти пречи да работиш