logo

Престижна авиокомпания търси стюардеси – превръща живота им в приказка

Престижна авиокомпания търси стюардеси – превръща живота им в приказка

Позицията включва големи отстъпки за пътуване

Някога пътуването със самолет се считаше за признак на бляскав живот. Днес, обаче, с ежедневните полети от и до най-различни точки на планетата този блясък е изгубен за повечето авиокомпании.

И все пак някои от тях все още се опитват да поддържат този ретро престиж. “Emirates” със сигурност е една от тях.

Как изглежда летенето с най-добрата бизнес класа в света (СНИМКИ)

Компанията, която е базирана в Дубай, си търси служители за салонния екипаж с примамливо предложение. От обявата става ясно, че ако ви изберат, наистина ще можете да живеете живота на „хайлайфа“.

Позицията включва големи отстъпки за пътуване, възможността да обиколите света като част от работата си, 30 дни годишен отпуск „за изследване“ не непознатите места, както и допълнителни средства за храна и хотели в чужбина.

Вероятно най-примамливата част е възможността да получите напълно безплатно напълно обзаведена квартира в Дубай.

Но… ако вече проявявате интерес, трябва да знаете, че пътят към получаването на тази работа никак няма да е лесен. Трябва да сте високи поне 160 см, да достигате с протегната ръка да височина 212 см, повдигнати на пръсти, без видими татуировки, да бъдете физически здрави и с изрядно здравно досие.

Освен това ще преминете през доста тежък процес на интервюта, който включва групово оценяване, оценяване на „ръста и обсега“, т.е. дали можете да изпълнявате правилата за безопасност, тест на езиковите и поведенческите умения, както и финално интервю.

Вижте най-голямото летище в света – 12 млрд. долара, на 550 км от София! (ВИДЕО)

Всичко това е преди да започнете обучението. Ако ентусиазмът ви не е напълно изчезнал, пълните правила за кандидатстване можете да намерите на сайта на компанията.

Събития за набиране на персонал в България ще се проведат на 23 май в София и 25 май в Пловдив. Средното месечно заплащане е 2290 евро.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай