logo

Почивката на тази дестинация промени живота на Уилям и Кейт завинаги

Почивката на тази дестинация промени живота на Уилям и Кейт завинаги

Мястото е любимо и на двамата по много специална причина

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън празнуваха 10 години брак преди броени дни. Те се венчаха на 29 април 2011 г.

След сватбата британският принц заведе младата си булка на невероятните тропически брегове на Сейшелите, където двамата се насладиха на медения си месец.

Според близки до кралското семейство, обаче, островът е бил техен избор не само заради впечатляващите пейзажи. Всъщност изглежда, че точно тази дестинация заема специално място в сърцата на двамата, съобщава „Дейли Експрес“.

Вижте отвътре луксозната вила на Уилям и Кейт – с изумителни гледки и за много пари ВИДЕО

Кралският биограф Кейти Нишол казва, че точно на Сейшелите четири години по-рано двойката стигнала до критичен момент, който променил напълно връзката им.

В своята книга „Уилям и Хари“ тя обяснява: „Под луна толкова ярка, че хвърляла сенки по брега, Уилям уверил Кейт, че тя е жената за него. За първи път те обсъдили сериозно въпроса за брака. Уилям, който е наследил нещо от бащиния си страх от обвързване, знаеше, че ще изгуби Кейт, ако не и даде някакъв вид гаранция“.

Близък до херцозите на Кеймбридж казал на авторката: „Те не се разбраха да се оженят точно тогава и там. Това, което те направиха, беше да сключат пакт. Уилям каза на Кейт, че тя е жената, но той още не е готов да се ожени. Той ѝ обеща своето обвързване и каза, че никога няма да я разочарова, а тя на свой ред се съгласи да го чака“.

Марша Муди, автор за кралското семейство, е съгласна, че този момент е причината Уилям и Кейт да се разберат да прекарат следсватбената си почивка на Сейшелите. В своята книга тя казва: „Двойката е била на това място три години по-рано, за да заздравят отношенията си след раздялата, и го намерили за толкова идилично, че решили да се върнат“.

Преди пътуването кралското семейство не обяви дестинацията за медения месец. Това беше направено, за да може двойката да се порадва на малко уединение и спокойствие.

Няма да повярвате какви неща прави кралица Елизабет II докато е на почивка

Спорд Муди, сейешлското министерство на туризма обявило тяхната дестинация.

Принц Уилям и Кейт прекарали почивката си на Северния остров. Според сведенията от това време, младоженците отседнали в „луксозна вила“ с цени от 3000 паунда на нощ.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай