logo

Остров-мечта пусна страшна оферта – три месеца в рая на супер цени

Остров-мечта пусна страшна оферта – три месеца в рая на супер цени

Настаняването навсякъде включва безплатен безжичен интернет

От Барбадос до Естония много места по света се опитват да привлекат работещи хора, които заради пандемията вече не трябва да са приковани в офиса.

Към списъка с тези дестинации вече се добавя и екзотичната Аруба. Карибският остров, който е част от Нидерландия, обяви програмата си „Щастлива работна ваканция“, която позволява на хората да живеят и работят в Аруба до 90 дни и им предлага оферти и големи намаления в местните хотели, вериги и домове под наем.

Ето как К-19 срина цените в Европа и къде е най-евтино да се пътува в момента ТАБЛИЦИ

Настаняването навсякъде включва безплатен безжичен интернет. А в зависимост от хотела и квартирата, които сте избрали, можете да получите ол инклузив обслужване или намаления за популярни местни атракции, събития, включително и СПА терапии.

Аруба отвори границите си за туристи на някои места през юни и приема посетители от доста държави, като списъкът постоянно се мени.

За да се възползват от офертата, гостите трябва да си резервират пакет за поне една седмица и не повече от 90 дни, макар че в уебсайта на прогромата се посочва, че в бъдеще този срок може да бъде удължен.

Въпреки че дистанционно работещите трябва да бъдат наети от чужда компания или да бъдат самонаети, от сайта изтъкват, че „работата не е задължителна“ и „можете да прекарате удълженото си време както ви харесва“.

Единственото условие е, че гоститене могат да бъдат наети от местен жител или компания, тъй като ще им трябва разрешение за работа.

Ако решите да посетите красивия остров, трябва да знаете, че има стрикни правила за туристи, съобщава „Инсайдър“.

Всички посетители над 14-годишна възраст трябва да представят отрицателен тест за Covid-19ри пристигането си или да си направят такъв, когато кацнат. След това те трябва да се самоизолират в стаите, които са наели, докато пристигнат резултатите от пробите им. Според местните власти, това отнема между 6 и 8 часа.

Всички посетители трябва да си закупят осигуровка, която покрива разходи, свързани с Covid-19, които може да се наложат по време на престоя им. Тя струва 10 долара на ден за всеки човек над 14 години за първите 7 дни, а след това става по-евтина.

Мексико подарява ол инклузив почивка за 20 години напред

Аруба изисква носенето на маски в обществения транспорт и в закрити пространства и силно препоръчва спазването на дистанция.

От началото на пандемията на Аруба с коронавирус са се заразили над 3000 души, от които 20 са починали.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай