logo

Няма да повярвате какво си натъпкаха в устите четирима мъже на летище, за да не плащат такси СНИМКА

Няма да повярвате какво си натъпкаха в устите четирима мъже на летище, за да не плащат такси СНИМКА

След като изпълнили задачата, обаче, те започнали да се оплакват от болки

Четирима мъже изядоха 30 кг портокали за по-малко от половин час, за да избегнат плащането на такси за допълнителен багаж на летище, съобщава Global Times.

Случката се разиграла на летище „Кунмин“ в югозападната китайска провинция Юнан. Четиримата мъже трябвало да извадят 300 юана (46 долара) за превоз на плодовете, които те просто „не можели да си позволят“.

Най-дългият полет в света се завръща – и е още по-дълъг

Мъж на име Уан и неговите колеги купили кашон с портокали с тегло 30 кг на стойност 50 юана докато били на бизнес пътуване в Кунмин. Докато се готвели да се качат в самолета, от летището им казали, че ще ги таксуват по 10 юана на килограм портокали.

Тъй като им се сторило твърде скъпо, Уан и колегите му взели решение. „Просто застанахме там и изядохме цялото нещо. Отне ни 20-30 минути“, казва той.

След като изпълнили задачата, обаче, те започнали да се оплакват от рани в устата. „Повече никога не искаме да погледнем портокали“, заяви Уан.

Потребителите на китайските социални мрежи се възхитиха на тяхната решителност, въпреки че и им се присмяха за тяхната глупост. „Не можаха ли да разделят портокалите на четири части в ръчния багаж и да ги качат в салона?“, пита един.

Защо Гордън Рамзи не се докосва до храна в самолета

„Не бих искал да виждам тоалетната в самолета след този полет“, отбелязва друг. „Короната няма никакъв шанс с тези“, допълва трети.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай