logo

Морето в Гърция поевтиня, има и оферти на 50%

Морето в Гърция поевтиня, има и оферти на 50%

Сънародниците ни са сред туристите, които често резервират в последния момент и не може да се прогнозира техният интерес, коментират туроператорите

От 1 септември поевтиняха туристическите услуги в Гърция. Това съвпада и с очаквания по гръцките курорти голям брой гости от България, пише "Български новини".

Невероятно! Златни пясъци издуха прочутата Ипанема в световна плажна класация

Близките и познати дестинации отново водят в избора на българите, съобщават туристическите агенции. Островите Тасос и Самотраки, както и Халкидики, са превзети от българи и румънци, коментират местните медии.Цените на повечето места са по-ниски с 30%, а има и хотели с 50 на сто намаление. Увеличени в сравнение на миналата година са резервациите на българи на островите Санторини, Родос, Корфу и Крит.

Сънародниците ни са сред туристите, които често резервират в последния момент и не може да се прогнозира техният интерес, коментират туроператорите.

Можете да се заселите в това райско градче - ще ви дадат къща и дори ще ви платят


Министерството на здравеопазването на Гърция задължи хотелиерите да информират на няколко езика за риска от разпространение на западнонилска треска, от която в страната досега има 10 смъртни случая. Препоръчват се предпазни средства срещу комари.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай