logo

Холивудска знаменитост продава имение на цена колкото имот в "Бояна"

Холивудска знаменитост продава имение на цена колкото имот в "Бояна"

Просторната всекидневна разполага с тавани с различна височина и каменна камина

Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния, за 3,35 милиона долара. Това обаче е с около 1,15 милиона долара по-малко в сравнение с цената, която холивудската звезда заплати за имота преди десетилетие, пише Mansion Global.

Справка в някой от българските сайтове за имоти показва, че у нас и в момента за такива цени се продават луксозни имоти в някои от по-баровските квартали на София.

Вилата на Сталоун, която е в средиземноморски и тоскански стил, разполага с 1 500 квадратни метра вътрешно пространство, включително четири спални и пет бани. Това показва обявата на Джош Риф от компанията за имотни сделки Douglas Elliman.

Къщата е на два етажа и е построена през 2008 година. Просторната всекидневна разполага с тавани с различна височина и каменна камина. Трапезарията на вилата се отваря към тераса. Кухнята е с дървени шкафове и плот остров, изработен от дърво и камък. Домът разполага и с отделна стая за закуска и стая за вино.

Силвестър Сталоун е вече на 73 години. Освен актьор, той е и сценарист, режисьор и художник. Звездата купи имота през 2010 година за 4,5 милиона долара.

Защо канадците не живеят в апартаменти

Сталоун за първи път пусна къщата на пазара отново през 2014 година, когато стойността възлизаше на 4,2 милиона долара. Оттогава домът непрекъснато е на пазара, а различни брокери го предлагат при различни условия.

Имотът беше махнат от списъците за продажба през 2016 година, когато за последно беше регистриран на стойност 3,625 милиона долара.

Това е една от най-сложните сгради и най-скъпа частна къща в света

Силвестър Сталоун не дава допълнителна информация за имота и защо го продава, както посочва него представител.

Агентът Риф от своя страна обяснява, че Сталоун и семейството му са използвали дома за ваканции и имотът е добре поддържан.

Ощя няколко малки детайла - дизайнът включват дървени двойни врати, сводести входове, сводести и гредоредни тавани, както и камини навсякъде.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 25.05.2020 9:58

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

депуттат

депуттат 25.05.2020 10:17

спестих от закуски така ,че ще я купя