logo

Искате ли луксозен самолет с двойни легла и стаи за 17 души? Струва само... СНИМКИ

Искате ли луксозен самолет с двойни легла и стаи за 17 души? Струва само... СНИМКИ

Висококачественият интериор може да се сравнява с луксозен апартамент със своите кожени дивани и махагонови легла

Вече можете да летите на частен самолет с още 16 свои приятели и да се радвате на екстри като двойни легла, отделни стаи и резервоар, който може да ви отведе на близо 10 000 км без да се налага да кацате.

Единственият проблем е, че трябва да извадите 110 млн долара, за да си купите луксозната машина. Все пак, ако си я поделите с въпросните 16 приятели, ще ви излезе „само“ 6,9 млн. долара.

Луксозният самолет ACJ320neo е създаден за британския чартърен оператор Acropolis Aviation. Той представлява модифициран „Еърбъс“ и е по-голям от останалите частни самолети, произвеждани от Bombardier.

Това са най-скъпите хотели в света, дори милионерите ще се стреснат

Вътре има главна спалня и баня към нея.

Висококачественият интериор може да се сравнява с луксозен апартамент със своите кожени дивани и махагонови легла, съобщава „Сън“.

Душът в банята към спалнята е най-големият, поставян в машина на „Еърбъс“.

Вътре има достатъчно място да спят 17 души. Ако само седят, могат да са 19. Резервоарът може да побере гориво, достатъчно за близо 10 000 км – разстоянието от Лондон до Сиатъл или от Ню Йорк до Токио.

Блогър пътува сам в истински летящ дворец и не намери думи да опише лукса и разкоша ВИДЕО

Освен това самолетът е добър за околната среда. Той има нови двигатели и специално покритие на крилете, което позволява по-добро усвояване на горивото и по-дълго летене.

„Това е нещо много специално, което ще постави нови стандарти за удобство и лукс на пазара на ВИП полетите. Пространството в салона е напълно оползотворено“, обяснява изпълнителният директор на Acropolis Джонатан Бусфийлд.

(Снимки: Acropolis Aviation)

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай