logo

Звяр в джунглата: Вижте къде е скрита най-дългата водна пързалка в света ВИДЕО

Звяр в джунглата: Вижте къде е скрита най-дългата водна пързалка в света ВИДЕО

Смелчаците, които ще дръзнат да се пуснат по нея, ще трябва да яхнат надуваеми двойни седалки преди да потеглят по трасето

Дълбоко в дебрите на малайзийската джунгла единствените звуци, които се чуват, са дърдоренето на маймуните и чуруликането на екзотични птици. Атмосферата в тази богата и дива екосистема е наистина неописуема.

Скоро, обаче, към всичко това ще се добавят писъците на полудели от адреналин туристи, които ще се пускат по най-дългата водна пързалка в света. Тя ще се извива между дърветата в дебрите на дъждовната гора.

Съвсем наскоро бяха обявени плановете за увеселителния парк “Escape” в северния щат Пенанг в Малайзия.

Петзвезден ужас! В този аквапарк и смелчаците пищят неудържимо (ВИДЕО)

Чудовищната синьо-жълта водна пързалка, която ще се извива като огромна змия в джунглата, ще бъде дълга цели 1111 метра.

Смелчаците, които ще дръзнат да се пуснат по нея, ще трябва да яхнат надуваеми двойни седалки преди да потеглят по трасето, което ще ги държи на ръба на адреналина цели 4 минути.

Зрелищно: Победител от NASCAR дрифти със супермощен хот род ВИДЕО

Началото на пързалката се издига на 70 метра височина, а посетителите стигат до там със специално построен седалков лифт.

Със завършването на строителните работи гигантското съоръжение си спечели място в „Книгата на рекордите Гинес“ за най-дълга водна пързалка. Дължината ѝ е три пъти по-голяма от тази на предишния носител на рекорда – огромна пързалка в Германия.

Снимки от въздуха на атракциона, който ще бъде отворен за посетители още този месец, показват синьо-жълтата тръба, която прави няколко резки завоя и между дърветата.

Вижте най-лъскавата страна на Дубай – ще останете без думи ГАЛЕРИЯ

Фотографите, допуснати вътре, успяха да заснемат и двойка посетители, тестващи трасето.

Сим Чу Кенг, директор на компанията, управляваща парка, обясни: „Идеята за тази водна пързалка дойде от това, че много от забавните пързалки разочароват с това, че са твърде къси – едва няколко секунди. А когато пързалката е на върха на хълм на 70 метра височина, това прави возенето дълго цели няколко минути“.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай