logo

Защо трябва да избирате места с "триъгълници" в самолета и какво означават те

Защо трябва да избирате места с "триъгълници" в самолета и какво означават те

Те отбелязват мястото, откъдето най-ясно се вижда крилото на самолета и турбината

Вероятно всеки от нас обича да пътува до различни страни, но понякога за някои хора полетите са много трудни. И преди полета изпитват стрес и страх. Но сега ще ви кажа един доказан начин как да се отървете от този страх и да се почувствате по-уверени в самолета!


Повечето хора обичат да се отнесат с напитки от Duty Free, този метод, разбира се, работи за успокояване на нервите ви и да спите здраво в самолета, но има по-доказан начин, а именно да изберете места, по-близки до този „триъгълник“.

5 идеални дестинации за Нова Година

След излитането мнозина започват да оглеждат вътрешността  на самолета и забелязват такива стикери с „триъгълници“ и много от тях се чудят  какво е това изобщо и за какво са поставени там.


Обикновено тези стикери са разположени в средата на самолета и са необходими предимно за стюардесите. Тези триъгълници отбелязват мястото, откъдето най-ясно се вижда крилото на самолета и турбината, за да се контролира безопасността. Освен това, ако в самолета има малко пътници, може да се помолят да се прехвърлят по-близо до тези триъгълници.Така товарът в самолета се разпределя по-равномерно.

Сюрреалистичните кръгли квартали край Копенхаген, където хората вече живеят в бъдещето ВИДЕО

Е, все пак, защо е по-добре пътниците да седят по-близо до тези стикери. Разкриваме тайната. Това е така, защото тези триъгълници са разположени в центъра на самолета, на такива места различните треперения се усещат най-слабо, като по този начин пътникът ще се чувства по-комфортно и по-спокойно. И също така, от прозорците на тези места се отваря най-добрият изглед.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай