logo

Ужас в самолета! Пътници и полицаи гледаха как побеснял турист захапва друг за...

Ужас в самолета! Пътници и полицаи гледаха как побеснял турист захапва друг за...

Леко пострадали са няколко униформени, които се намесили при спречкването

Британец, пътуващ със самолет до Майорка, беше арестуван за това, че отхапал ухото на друг пасажер по време на спречкване на борда.

Случката се разиграла след като самолетът се приземил на летището в Палма миналия четвъртък, но беше оповестена едва сега, съобщава британският „Експрес“.

Няма да повярвате каква дивотия измисли пътник, за да не носи маска в самолета

Самолетът излетял от Бирмингам няколко часа преди това, но когато наближил острова, екипажът повикал полиция заради инцидент. Според властите, било съобщено за „конфликтно поведение“ на борда с участието на 29-годишен британец.

Според информацията, мъжът поискал напитка, но екипажът отказал да му сервира. В „състоянието на опиянение“ той пренебрегнал инструкциите на екипаа и се опитал да отвори отделението за напитки на самолета.

В един момент той взел напитката на друг пътник и я изпил. След като самолетът кацнал в Палма, полицията се качила на борда и разпитала служителите какво се е случило на стъпалата на самолета.

Тогава полицаите забелязали, че вътре в самолета има сбиване. След като влезли, те видели млад мъж да напада друг пътник, чието дясно ухо било частично отхапано. Мъжът бил задържан и обезвреден от Гражданската гвардия, която го арестувала, посочват от полицията.

Мъжът с отхапаното ухо бил приятел на агресивния британец. Той е откаран в болница в Палма, където е приет заради раната си. Леко пострадали са няколко полицаи, които се намесили при спречкването.

Гадняри разплакаха рецепционистка с "к*чка", тя взриви мрежата с отговора си

От Гражданската гвардия на Испания заявиха в съобщение, че е тяхна отговорност да се намесват при такива инциденти, които „не са много чести“, както и че те са отговорни за охраната ио обществения ред в зоните с ограничен достъп на летищата, както и в самолетите при пристигане и заминаване.

Не се съобщава на борда на коя авиомпания е станал инцидентът.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дееба говедото

дееба говедото 21.09.2020 11:12

На тоя ако му навра един цементов кол в гъза и ще забрави,че е жив!

1708

1708 21.09.2020 20:07

на майорка ходят само идиоти и педали

Жоре

Жоре 23.09.2020 7:00

Да го взема за куче - пазач.