logo

Туристка отиде на почивка в Кавказ и остана шокирана от задявките на местните мъже

Туристка отиде на почивка в Кавказ и остана шокирана от задявките на местните мъже

Когато пристигне чужденка, всички я гледат, смятат я за разпусната

Туристка от Москва реши да отиде на почивка в Кавказ и остана удивена от нравите на местните мъже. Впечателенията си тя сподели в своя блог.

„Тази тема може да се нищи до безкрай. Но само тези, които са посетили Дагестан, имали са контакти с хора и са жени, могат да я коментират честно. Аз отговарям на всички параметри“, пише Марина.

Червенокоса девойка се настани в мотел в пустинята и съжали: „Мислех, че ще умра“ ВИДЕО

По думите ѝ, кавказците много харесват рускини. Една от причините е, че ги смятат за „разпуснати", защото носят къси панталони. Основното, обаче, е че са чужденки. Когато пристигне чужденка, всички я гледат.

Марина споделя свое преживяване от Хасавюрт, където влязла в магазин да разгледа стоките. „Естествено, към мен се присъедини една много настойчива групичка дагестански мъже (извинявам се за обобщението). Тяхната настойчивост трудно може да се нарече наглост, по-скоро желание да изпъкнат през девойка, която не е местна.

Между другото, тогава бях с черна тениска с няколко размера по-голяма и дълъг спортен панталон. Имах малка раница и очила. Дори и по описание бях невзрачна. Но местните бяха пленени.

Поговорихме си доста, всеки зададе въпрос – откъде си, как се казваш, къде си отседнала, къде ще ходиш, може ли да дойда с теб. И коронния номер – може ли вашия телефон. При тях има нещо, че когато се притесняват да започнат разговор, предпочитат да продължат комуникацията по телефона. Да, дори тези страстни кавказки мъже могат да са много плахи.“

„На следващия ден – нов случай в Дербент, когато моите хора (експедицията, с която пристигнах) отидоха да се къпят в минерални извори, а аз по принцип не ходя на такива обществени места. И ето ги и тях – местните любовчии. Сякаш изникнаха от земята“, разказва московчанката.

Нейният извод за дагестанските мъже е следният: „Мъжете в Дагестан се отнасят много положително към рускините, най-вече със симпатия. Това са временни флиртове, но от тях няма смисъл.

Просто е хубаво да знаете, че когато отидете в Дагестан, няма да останете без внимание от страна на мъжете. И стари, и млади, даже подрастващите ще ви намигат.

Българска туристка: Ето как да се отървете от нежелани свалки в Турция

Те не се притесняват, че сте с мъж. Вие сте жена, особено пък чужденка – тази съблазнителна комбинация ви прави специална дама в града. Така че бъдете готови за „мъжки атаки“.

 

Коментирай

Голата истина

Голата истина 20.04.2021 9:55

Истината е, че мюсюлманите смятат всички жени-немюсюлманки за курви, затова и им налитат, смятат ги за лесни. Колкото и да сипете заобиколни думички.

Карим

Карим 20.04.2021 19:30

Що за тъпня сте преписа ли от руски жълт вестник?

Тъгфхй

Тъгфхй 22.04.2021 6:37

Точно така - смятали са я за Лека жена и е извадила късмет че не са набарали някъде по усамотено да я изнасилят