logo

Трудно ли се свалят японки и кой има най-големи шансове

Трудно ли се свалят японки и кой има най-големи шансове

Няма мъж, който може да остане безразличен към жените от тази страна

Япония е страна, известна с много неща. Тя не спира да удивлява чужденците с начина си на живот, своята култура, традиции и съвременни достижения.

Има много причини, поради които си струва да посетите страната. А веднъж пристигнали там, със сигурност ще ви се прииска да преживеете много повече от разглеждане на забележителности и ядене на суши.

Няма мъж, който може да остане безразличен към японските жени. Те често попадат под различни стереотипи, тъй като имат сходно образование и се счита, че имат еднакви възгледи за живота.

Какво крият под минижупа тайландските момичета

Повечето японки вярват, че са изтънчени и елегантни. Рядко ще видите японка, отдала се на някакъв вид разгул и поквара. Тези жени са известни по цял свят със своята красота и начина, по който се държат. Независимо дали става въпрос за красота или за начина, по който те подхождат към живота, жените в Япония задават стандартите за повечето жени в Азия.

Японките изглеждат изключително красиви и няма спор за това. Те имат най-хубавата кожа, каквато можете да видите на планетата. Кожата им сияе и е много мека на допир. Те имат сияйна кожа и това е причината за тяхната красота и излъчване. Затова повечето жени полагат много добра грижа за себе си и особено за кожата си.

Японките имат типични азиатски черти на лицето, което е с кръгла форма, малки очи, добре оформени вежди и извити мигли. Добре оформен нос и дребна фигура. Повечето са слаби и имат дълги и стегнати крака.

Жените имат неутолимо желение да изглеждат млади. Те са много внимателни по отношение на диетата си и често тренират, за да са във форма. Японките се гордеят изключително много съсс своята женственост и с това, че се обличат като кукли, пише hookuptravels.com.

Японките са много изтънчени, но отвътре са срамежливи, бъбриви и дружелюбни. След като се постигне определено ниво на комфорт те започват да се държат детински по много поводи. Тези жени могат да бъдат зрели и веднага след това да се държат инфантилно, което често дразни мъжете около тях.

Въпреки че тези жени често открито не си падат по секса за една нощ, са склонни да го правят. Те не губят много време за прекалени анализи на случайния секс, но често им трябва известно време да се разкрият. Като цяло са срамежливи и не поемат инициативата. През повечето време са покорни.

Японките имат непризнат афинитет към западните мъже. Те обичат да си представят какъв би бил животът на запад и какви са мъжете от тези държави. Те често имат задръжки, но все пак биха избрали да спят с чужденец, ако им се отдаде тази възможност.

Жените в Япония не са много материални, но харесват доброто облекло, да слагат грим и да се разхождат с най-хубавите си дрехи и аксесоари. Те са много любезни. Рядко ще попаднете на груба японка.

След всичко казано идва въпросът как се свалят момичета в Япония. Това не е много трудна задача. Има няколко препятствия, които трябва да имате предвид. Жените може да не знаят английски, те са срамежливи и не споделят много за себе си. Така че, когато сваляте японки, вие ще бъдете този, който ще държи инициатвата и ще води нещата. След като го направите, останалото ще е по-лесно.

Как да се доближите до тях през деня?

През деня жените могат да бъдат много забързани. Дори и след залез слънце има много жени, които получават много малко внимание, затова е изключително важно да тръгнете към тях с план и да правите всичко бързо, просто и въздействащо.

Първо, подберете правилния тип жена – такава, която е вероятно да отвърне на опитите ви. Жени, които разговарят с приятелите или семейството си, просто няма да ви обърнат внимание. От друга страна момичетата, които са сами или женски групички, е много по-вероятно да ви изслушат и да ви отвърнат положително.

Известно е, че жените в Япония са октирити и дружелюбни в първите няколко минути на разговора, затова планирайте предварително първите си реплики и помислете какви теми могат да бъдат засегнати докато говорите.

Приближавайте се към жените на по-малко претъпкани места като улица, която не е пълна с хора, големи търговски центрове и т.н. На такива места те ще могат ясно да разберат какво казвате. Имайте прдвид, че японките не са много добре с английския и са склонни да избягват мъже, които не говорят никакъв японски. Затова е силно препоръчително да придобиете някакви умения в този език преди да се впуснете да флиртувате.

Затова пък ако изиграете картите си като турист, може да получите много. Жените обичат мъжете от чужбина и биха направили всичко възможно да ги упътят и да им помогнат. Направете се на глупави, питайте за посоките, предложения за кафенета, ресторанти и барове и след няколко минути разговор ги попитайте дали не искат да ви придружат на съответното място.

Ако се съгласят, значи сте късметлии. Ако не, бъдете убедителни, искайте телефонния им номер и планирайте среща по-късно. Повечето жени ще се съгласят на среща.

Големите молове са едно от най-подходящите места да заговорите японка през деня.

Съвети за през нощта

По тъмно повечето големи градове в страната се преобразяват напълно. Жените излизат, за да се срещнат с приятелки и да се забавляват. Работният стрес в Япония е изключително голям, работните дни са дълги и дамите се опитат да изпуснат парата след работа.

Най-подходящите места, където можете да се запознаете с тях, са нощните клубове, баровете и ресторантите. Има и някои известни улици, които също са удобни за тази цел заради своите магазини и ресторанти.

При всички случаи е много важно да се облечете добре. Повечето японки полагат огромни усилия да изглеждат привлекателни и очакват същото от мъжете, които ще ги свалят.

Японките обичат мъже с гъсти бради и всякакъв вид окосмяване по лицето. Както обикновено, препоръчително е да резервирате хотелска стая близо до местата, които ще посетите през нощта. Не забравяйте, че в добрите клубове алкохолът може да е много скъп.

Нощните клубове (когато те работят нормално) предлагат уникално изживяване. Жените, които ще откриете там, са секси и са готови да скочат в леглото с вас. Готови са да изследват своята сексуалност без да се страхуват.

Съвети за срещи

Ходенето по срещи в Япония е добра идея, но ако не искате прекалено сериозна връзка, силно препоръчително е да сдържате емоциите си и да не се отнасяте прекалено много. Защото японките по начало имат желание да излизат с мъже, които считат за подходящи за брак.

Така че когато решите да излизате с японка, изяснете намеренията си още в началото.

Не забравяйте, че жените са любопитни да научат повече за вас, така че говорете за себе си, но се постарайте и да научите неща за дамата срещу себе си. Нека има диалог по време на срещата.

Помнете, че повечето японки са с изключително висока хигиена и, ако искате да впечатлите някоя дама, няма особено значение къде ще я заведете или колко пари ще похарчите. Времето, което ще отделите, за да се приведете в представителен вид, да си подрежете брадата и да се облечете добре, е решаващо за вашия успех.

Обръщайте внимание на сигналите, които тя ви дава. Ако ви целуне на публично място, това означава, че се чувства достатъчно уверена за интимности и е много вероятно да е готова за секс. Това може да стане на първата среща или да отнеме три срещи, но когато се случи, бъдете подготвени да се възползвате.

Тежката съдба на красивите нечистокръвни японци

Как да скочите в леглото възможно най-бързо

Най-бързият начин да стигнете до секс в Япония е чрез приложенията за онлайн запознанства и сайтовете. Можете да посетите и някои от най-популярните места в града, където да срещнете необвързани жени.

Най-важното, за тези, които искат да стигнат до леглото възможно най-бързо – опреснете знанията си за японската поп култура и език, тъй като нищо не предизвиква интереса на японките повече от чужденец, добре запознат с техния език, който в същото време е чаровен и забавен.

Коментирай

бубубу

бубубу 28.03.2021 11:47

Това наръчник за начинаещи курвари ли е?

От опит

От опит 28.03.2021 20:19

За брадите, че харесват не е вярно. Точно обратното, отвращава ги. За целуване на публично място като по филмите пък абсурд, дори да сте на ниво семейство дори. Максимум хванати за ръце на улицата, ако получиш и прегръдка трябва да си голям късметлия.

Eve Polastri

Eve Polastri 28.03.2021 23:56

Ох да искам да дам саламче на някоя японка. А може и да имаме малки сладки деца с дръпнати очи