logo

Стюардеса спипа пътник със смъкнати гащи, а приятелката му... 18+

Стюардеса спипа пътник със смъкнати гащи, а приятелката му... 18+

Служителката описва няколко ситуации, при които е била принудена да се намеси и да спре пътниците преди да направят нещо неприлично

Стюардеса сподели истории за това как е хващала пътници в крачка докато се опитват да се присъединят към клуб „На една миля във въздуха“.

Това понятие се използва, когато става дума за двойка, която прави секс в летящ самолет, обикновено в тясната му тоалетна.

Стюардесата Б., която е водещ на подкаст за служители в самолетите, описва няколко ситуации, при които е била принудена да се намеси и да спре пътниците преди да са влезли в „клуба“, съобщава „Дейли Стар“.

Бивша стюардеса повдига завесата – има ли наистина секс клуб „На една миля във въздуха“

„Една двойка влезе (в тоалетната), а аз летях с неоптина колежка. Тя каза: „Мисля, че двама души влязоха в тоалетната заедно“, а аз казах: „Добре, да отидем и да я отворим“.

Но колежката нямала желание да го прави. Тогава Б. Решила да вземе нещата в свои ръце и почукала на вратата. „Почуках на вратата и казах: „Трябва да излезете“, а те отговориха: „Един момент“, разказва тя.

Това не е задоволителен отговор за един служител, затова стюардесата заплашила, че ще отвори вратата, ако сами не излязат. „Те все още не излизаха, затова отворих вратата. Момичето седеше на седалката, а мъжът беше с лице към нея, а панталоните му бяха свалени. Той каза: „Аз просто ѝ помагах, защото тя не се чувства добре“.

Служителката не се вързала и им казала веднага да отидат да седнат на местата си.

В при друга ситуация един мъж се опитал да се престори, че се грижи за приятелката си, за да му бъде позволено да остане в тоалетната с нея. „Ако някой наистина се грижи за някой друг, той ще иска вие да сте наясно още като се качва в самолета“, посочва стюардесата.

Скандално! Стюарди спипали двойка на калъп в самолета, отворили вратата, а след това... 18+

Тя си спомня и как е взела мерки предварително, за да спре една двойка да се промъкне в тоалетната. Тя започнала да ги подозира, след като разбрала, че са на меден месец и я попитали дали могат да седнат в празната задна част на самолета.

„Видях ги да гледат към тоалетната и си казах: „О, това няма да стане“. Затова просто държах лампите включени, с максимална яркост през цялото време. Така те не можеха да направят нищо“, признава служителката.

Коментирай