logo

Стюардеса се изфука как ѝ плащат да не върши абсолютно нищо ВИДЕО

Стюардеса се изфука как ѝ плащат да не върши абсолютно нищо ВИДЕО

Тя призна, че през повечето време просто спи или гледа телевизия

Стюардеса разкри как понякога ѝ плащат да не прави нищо. Освен може би да гледа телевизия и да спи.

В TikTok потребителката @dandelion_wind показва как си оправя грима и си стяга куфара, казвайки, че е била повикана като резерва. „Отивам и стоя на летището шест часа в случай, че се наложи да заместя друга стюардеса“, обяснява тя.

Падна тайната за секретната врата, през която се промъкват пилотите и стюардесите

„Сложих си храна за три дни и се изтегнах тук. Смених си равните обувки с токчета и след това нямаше никого, така че можех да се наместя в супер удобен стол, в който да гледам „Нетфликс“, хвали се тя.

На видеоклипа се вижда, че летището е на практика пусто и стюардесата може да си вдигне краката и да разпусне с нещо за хапване и забавление. „Някъде към средата си оправих шала, за да не изглеждам раздърпано“, добавя тя.

Служителката обяснява, че е забелязала пилот да свири на китара, а след това „ядох през повечето време от останалите пет часа и половина“. Тя също чела и книга и се чувствала „щастлива, защото не ме повикаха“.

Пилот засне невероятен природен феномен от кабината си в самолета ВИДЕО

Когато шестте часа изтекли, тя си прибрала нещата и си отишла вкъщи. В коментара тя се шегува: „Често казано, обикновено спя през всичките шест часа“.

Видеоклипът е харесан близо 1 млн. пъти и е събрал хиляди коментари от хора, впечатлени от това, че е възможно да ти плащат, за да се мотаеш на летището.

 

@dandelion_wind

TBH I normally sleep all 6 hours. #fyp #foryoupage #travel #flightattendant #JustDanceMoves #realityripple #dinoday #relationshipgoals

♬ 아무노래 - ZICO

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай