logo

Стюардеса разкри малките си хотелски тайни и интернет полудя ВИДЕО

Стюардеса разкри малките си хотелски тайни и интернет полудя ВИДЕО

Видеото на Катрин е гледано умопомрачителните 5,7 млн. пъти и има над 1,2 млн. харесвания

Стюардеса сподели в TikTok своите съвети и предупреждения относно отсядането в хотел и се превърна в интернет сензация. Съветите ѝ са свързани с това как да останете в безопасност, да запазите здравето си и да ви е максимално комфортно.

Видеото на Катрин е гледано умопомрачителните 5,7 млн. пъти и има над 1,2 млн. харесвания. Коментарите са хиляди и то прподължава да се споделя усилено по целия свят.

Въпреки че съветите на 30-годишната стюардеса, която благодарение на работата си има много натрупан опит, са полезни, някои потребители смятат, че става дума просто за проява на здрав разум. Други пък обвиняват жената от американския град Солт Лейк Сити за откровено параноична.

Вижте какви съвети дава Катрин Камалани и се възползвайте максимално от тях следващия път, когато нощувате в хотелска стая:

- Никога не казвайте номера на хотелската си стая на висок глас. Това е в случай, че наоколо има някого и вие не искате той да знае къде сте отседнали.

- Винаги поглеждайте дали зад вас няма някой, когато отивате в стаята си.

- Проверете дали в стаята ви няма човек – зад пердетата, под леглото и т.н.

- Заключвайте вратата и винаги заключвайте всички ключалки.

- Проверете за дървеници. Поглеждайте в ъглите.

- Махнете всички декоративни възглавници и покривки за мебели. Никога не ги перат.

- Никога не си слагайте чантата на леглото. Тя е била на летището и това е отвратително.

- Ако нямате хладилник, оставете храната си в кофа с лед и готово.

Кат споделя пред Bored Panda, че е е била шокирана, когато видяла колко популярно е станало видеото ѝ. „Много е важно, особено сега, да се опитваме да сме в безопасност и на чисто“, казва стюардесата.

Тя посочва, че е забелязала някои промени в хотелите след началото на пандемията. Сега тя вижда хора, които спазват дистамция във фитнеса или на басейна.

Тя дава още един практичен съвет: „Ако не използвате найлоновата опаковка от кофата за лед, сложете я на дистанционното. Това нещо се среща с толкова много ръце, но не се чисти“.

 

@katkamalani

HOTEL HACKS from a flight attendant! ##hotelhack ##flightattendantlife ##hoteltips ##travelhack ##fyp ##traveltips

♬ original sound - katkamalani

Коментирай

gardena

gardena 17.09.2020 15:57

Душа,в хотела в който работя,не могат да се случат и половината от нещата за които говориш.Явно си попадала в долнопробни,еднозвездни хотели.