logo

Стюардеса алармира: Никога правете това на борда на самолета ВИДЕО

Стюардеса алармира: Никога правете това на борда на самолета ВИДЕО

Ако видите, че някой е сложил крака на стола ви, аз ви давам разрешение да го „биете“, шегува се служителката на авиокомпанията

Американската стюардеса Кат Камалани, популярна в социалните мрежи заради професията си, призова пътниците да не допускат няколко често срещани грешки на борда на самолета. Тя сподели наблюденията си във видео, публикувано в нейния акаунт в TikTok .

И така, стюардесата отбеляза, че е недопустимо да поставяте краката си на седалката на пътника, седнал отпред.

„Ако видите, че някой е сложил крака на стола ви, аз ви давам разрешение да го „биете“, шегува се служителката на авиокомпанията.

Пилот засне невероятен природен феномен от кабината си в самолета ВИДЕО

Също така стюардесата призова да не се разхождате из кабината без обувки, като добави, че е "отвратително" и "лудо".

Освен това момичето припомни правилата за хигиена на борда - според нея е нетактично да се режат или боядисват ноктите по време на полета. Освен всичко друго, стюардесата помолила пътниците да си вземат душ, преди да тръгнат на път.

Дори Хитлер не намери това място на картата СНИМКИ

По-рано през май същата стюардеса сподели полезни съвети за пътниците по време на полета. И така, момичето препоръча на младите майки да вземат със себе си пластмасова кука за палто - да я използват като стойка за таблет, върху която децата могат да включват карикатури по време на полета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

@for._.tech Check my Instagram & YouTube #cool #trending #apple #iphone #iphonetricks #life #hack #tip #lifehack #amazing #wow #awesome #lol #fyp #fy ♬ Jalebi Baby - Tesher

Коментирай