logo

Стюард си прави селфи с порнозвезда, отнесе наказание

Стюард си прави селфи с порнозвезда, отнесе наказание

В социалните мрежи бяха възмутени от разкрепостеното му поведение

Мароканските авиокомпании Royal Air Maroc наказаха стюард, който се снима с порно актриса по време на работа, пише Fox News.


Инцидентът е станал през октомври 2019 г. След един от полетите на превозвача, в Мрежата се появи селфи на един от стюардите, усмихвайки се редом до популярната порно актриса Валери Кибад. В същото време последната беше доста оскъдно облечен и стояла с гръб към камерата.

Как живеят в най-бедната държава в света?

Наскоро тази снимка стана вирусна и според публикациите в пресата и социлните мрежи е предизвикала противоречива реакция сред мароканската общественост. В резултат на това авиокомпанията беше критикувана за безотговорното поведение на своите служители.


В официалния си акаунт в Twitter Royal Air Maroc се извини за разпространението на подобни материали, подкопаващи репутацията на компанията. Беше отбелязано също, че към члена на екипажа са приложени най-строгите наказателни мерки.

Какво му е на Катар, че никой не иска да се върне?

През декември 2019 г. в интернет избухна спор относно пътник, който гледаше порно филм по време на полет. В публикуваното видео е заснето как мъжът гледа еротичен филм на таблет, поставен на сгъваемата поставка в салона на самолета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай