logo

Разкриха любимото място за почивка на Путин

Разкриха любимото място за почивка на Путин

Република Хакасия е малко известна, но е красива като Швейцария

Хакасия е любимо място за почивка на руския президент Владимир Путин. Подобна информация бе разкрита от началника на отдела за развитие на туризма в Министерството на икономическото развитие на региона Олга Кузьмина, съобщава NSN.


Тя подчерта, че републиката се гордее с това и винаги чака държавния глава на територията си.

Вече е истина - срещу не много пари можете да отидете в космоса!

Според Кузьмина Хакасия е „археологическа Мека“ с 30 хиляди паметници на културното наследство, много от които са в световен мащаб. Служителят също сравнява региона с Швейцария, като подчертава, че тук са представени почти всички видове природа и релефи.


„Има около 500 пресни, минерални, лечебни езера. Хакасия също е край на пещерите, тук има повече от 300 известни пещери, “ добави Кузмина.

Всички говорят за новото СПА чудо, което ще засенчи прочутата Синя лагуна ВИДЕО

По-рано беше съобщено, че Русия планира да развива туристическия сектор в региони, където има висока цена на полетите. В началото на юни обяви предстоящото стартиране на първите чартърни полети до района на Калининград, езерото Байкал и Хакасия.

Така че разходите за почивка в Хакасия ще започнат от 35 хиляди рубли (880 лева). Тази сума ще включва самолетен билет, настаняване в хотел, както и екскурзионна програма по ваш избор.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай