logo

Пътник засне тайната стая на стюардесите и пилота в самолета и се ужаси, когато видя... СНИМКИ

Пътник засне тайната стая на стюардесите и пилота в самолета и се ужаси, когато видя... СНИМКИ

Такива помещения съществуват само на самолети, предназначени за дълги полети, тъй като самолетът се обслужва от двама екипажи наведнъж

В мрежата изплува видео на пътник, заснел тайната стая на стюардите и стюардесите в самолета. И сега хората имат по-малко причини да завиждат на тази необичайна професия. В края на краищата такива стаи изобщо не благоприятстват за добра почивка.

Потребител с прякор alooffloofah сподели видеоклип на пътешественика Зак Гриф, който разкрива тайните на рутинната работа на борда. Във видеото Зак беше на Boeing 787 Dreamliner и показа къде стюардесите и пилотите почиват на полети на дълги разстояния.

Стюардеса алармира: Никога не правете това в самолет, ако не искате да се разболеете!

Такива помещения съществуват само на самолети, предназначени за дълги полети, тъй като самолетът се обслужва от двама екипажи наведнъж. Първият екип работи, когато е направен еднопосочен полет, вторият екипаж замества предишния по обратния път. По този начин служителите на авиокомпаниите могат да почиват след работната си смяна.

Реклама срещу реалност: Трикове, използвани от агенциите за манипулиране на туристите

Във видеото Zach Grief показва пътя към тази стаичка. Човекът напуска пътническата кабина и се придвижва до кухнята на самолета и в същото време го вижда, че в стаята цари ред и всички врати винаги са затворени за безопасността на стюардесите и клиентите на авиокомпаниите.

След това Зак се обръща вдясно пред кухнята и отваря вратата. Зад него има стълбище, по което той се качва горе в стаята за почивка на екипажа на самолета. Зак разкрива, че думата "стая" е твърде силна за помещението, в което стюардесите и пилотите могат да спят, когато другият екипаж се връща обратно.

Малкото подово пространство съдържа шест тънки кожени матрака и предпазни колани за служители. На една от стените на стаята има кислородни бутилки и маски и телефон, който свързва почиващите с работещия екипаж.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ужас!

Ужас! 08.05.2021 15:40

Наистина ужасно - спят с предпазни колани! Да го тура на тъпата ви редакторка!

Бабичка

Бабичка 09.05.2021 16:47

И не е двама екипажи,А два екипажа !!!Ужасно неграмотни сте!