logo

Пребиха зверски туристка в Париж на Хелоуин, причината е шокираща

Пребиха зверски туристка в Париж на Хелоуин, причината е шокираща

Четирима нападатели повалили и нейния приятел, издевателствали над двамата с голяма жестокост

27-годишният Кристофър Уилямс и 21-годишната му приятелка Ребека Кеван решили да прекарат романтично, шестдневно пътуване до Париж, но всичко се превърнало в ад. 

Когато се връщали пеша от разходка към хотела си Grand Hotel Nouvel Opera от купон за Хелоуин, към тях се приближили с кола четирима непознати и започнали да оскърбяват Кеван, крещейки псувни през отворения прозорец.

Това, което провокирало биячите, било, че жената била облечена в къса, черна рокля с голи рамене, а на главата си носела заешки ушички, съобщава "Дейли Мейл".

Ако отидете в Япония, не снимайте гейшите - ще си изпатите!Гаджето й се намесило да защити приятелката си и казал на хулиганите да се махнат веднага, но те го хванали за ръката през отворения прозорец и го влачили няколко метра със скорост 50 метра в час. След това спрели на ул. Rue de la Roquette и пребили британеца.


Кеван, която догонила автомобила, за да спаси приятеля си, също пострадала. Непознатите мъже я повалили на земята и я ритали и блъскали. 


Хулиганите изтезавали партньорите, докато не се намесили случайно преминаващи минувачи. 


Те извикали и Бърза помощ, която закарала туристите в болница Saint-Antoine, на следващия ден те подали оплакване в полицията.

Не е за вярване коя страна е сред най-опасните за самотни жени!


"Ние станахме жертви на варварско, злобно нападение и благодаря на Бог, че непознати ни помогнаха. Иначе можеше и да не сме живи", казва Ребека. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай