logo

Правят класация коя авиокомпания дава най-гадната храна

Правят класация коя авиокомпания дава най-гадната храна

На първо място е нискобюджетният Ryanair

Пътници на различни авиокомпании споделят с Британската асоциация на потребителите Which?  снимки на най-лошите ястия, които са били сервирани на борда. Пълният антирейтинг на храните е публикуван на официалния уебсайт на организацията.

И така, сред първите се нарежда снимка на Били Шиърър, който летял с Ryanair и получил „мокри картофени вафли, набръчкани кремвирши и замразен пудинг“ за закуска. „В нашето проучване Ryanair беше не само най-лошата авиокомпания, но и получи само една звезда за храна на борда“, казва уебсайтът Which?.

Какви грешки допуска почти всеки турист в Турция

Вторият кадър е осигурен от Ник Ейвъри, който пътувал с индийския превозвач SpiceJet, който сервирал странна на вид закуска. „Изглежда като омлет, колбаси и нещо кафяво. На вкус е както изглежда “, обяснява Ейвъри.

Българка описа "Острова на вдовиците" и предизвика фурор в интернет

В допълнение, в антирейтинга попаднаха норвежките авиолинии, които, според описанието на автора на снимката, поднасят нещо, което изглежда като "помия". На снимката, направена от пътник на авиокомпания, пилетата и картофеното пюре плуват в мазнини.

Списъкът обаче включва не само ястия, сервирани в икономична класа. Дейвид Бал, който летял от Англия за Мавриций с бизнес класа на British Airways, също се оплака от храната си. Той изпрати снимка на „сушено пиле, мъртъв карфиол и сготвен ориз“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай