logo

От „едно бързо“ в тоалетната до бройкане на пътници – разкази на стюардеси 18+

От „едно бързо“ в тоалетната до бройкане на пътници – разкази на стюардеси 18+

Докато много хора си мислят, че единственото занимание на салонния персонал е да предлага кафе и да размахва ръце за инструктаж по безопасност, реалността е доста по-различна

Секс на борда на „Боинг“, човек, починал в самолета и играене на игрички с пътниците – това са само част от историите, които стюардесите могат да разкажат от богатия си опит.

Докато много хора си мислят, че единственото занимание на салонния персонал е да предлага кафе и да размахва ръце за инструктаж по безопасност, реалността е доста по-различна.

В pochivka.blitz.bg вече сме ви разказвали за разкритията на стюардеси относно това спят ли наистина с пилотите и колко често се случва на някого да му излезе късметът на няколко хиляди метра височина.

В края на миналата година пък стюардеса на British Airways предизвика скандал със своя профил във Фейсбук AirHostess71, в който признава, че предлага секс услуги между полетите и и предлага на пътниците да се включат в клуб „На една миля височина“ срещу съответното заплащане.

Тя публикува и свои пикантни снимки в мрежата. Това, обаче, е нищо, в сравнение с палавите французи, които летят над Ламанша, пише „Сън“.

Пътниците на дъщерната компания на Air France – Transavia, си помислили по време на един полет, че минават през турбуленция, тъй като били помолени да си сложат коланите. Всъщност се оказало, че една от стюардесите била в пилотската кабина и се заиграла с "лоста" на пилота.

При друг случай 46-годишна майка на четири деца записала многобройни свои подвизи във въздуха във видеодневник. И се разминала само с порицание, когато съпругът ѝ пилот открил записите и в пристъп на ревност ги предал на властите.

Но ако си мислите, че само членовете на екипажа стигат до такава разпуснатост, трябва да знаете, че в повечето случаи те се борят с необуздани пътници.

Натали Смит, която работела за Virgin Atlantic, решила да разкрие пикантерии от своята тригодишна служба за компанията на сър Ричард Брансън. Пред Compare Travel тя разказала, че веднъж трябвало да усмирява двама пътници от първа класа, които били решени да го направят на 10 000 м височина и дори нямали благоприличието да се скрият в тоалетната.

„Играехме на „добро ченге – лошо ченге“, опитвайки се да се разберем с тях. Но накрая екипажът стигна до решението да седим между тях до края на полета“, спомня си тя.

Звездите, очевидно, също са големи мераклии за секс на високо. В статия на „Космополитън“ една стюардеса си спомня как известем холивудски актьор влязъл в тоалетната със своята „мениджърка“ и не спирал да удря бутона за повикване със задните си части докато останалите пътници в първа класа се опитвали да поспят.

В същата статия се разказва как авиополицай се опитвал да си развява не само пистолета на борда. Той бил там, за да охранява пътниците след 11 септември, но през цялото време натискал млада стюардеса за секс.

„Не е като съпругът ти да е тук“, казал ѝ той в последен опит да я вкара в леглото. „Всъщност той е пилотът“, отвърнала му тя и служителят на реда се върнал на седалката си.

Бившата стюардеса Хедър Пол разкрива неподозирани неща в книгата си. Авиокомпанията, за която работела, позволявала на жените да скъсяват дължината на полите си, след като са минали през пробния период. Това позволявало на пилотите и останалите служители да разберат кои дами са нови и потенциално по-склонни на интимни отношения.

И въпреки че изглежда, че стюардесите грабват цялото внимание на пътниците, всъщност привличането може да е взаимно. Потребител, отговарящ на проучване в saucydates.com се похвалил: „Дочух стюардеса, която си говореше с приятелка и ѝ казваше, че е скъсала с гаджето си не е правила секс от дълго време. Започнах да я свалям и накрая тя ме попита дали не искам да отидем в тоалетната и да правим секс“.

В сайта TripAdvisor пък хора коментират, че стюардесите често се забавляват между смените като класират пътниците според външния им вид. Ако чието някой да ви нарича „Боб“, възможно е да са ви обявили за „най-добрия на борда“ (“best on board”).

Освен с разгонени пътници, служителите трябва да се справят и с много по-драматични ситуации – например със смърт на борда. Един инструктор на стюардеси разкри пред Би Би Си, че при такива случки служителите се опитват да оставят починалия на седалката му или да го преместят в първа класа, където има повече място.

Но това невинаги се получава: „Преди много години им давахме водка и тоник, вестник и очила за сън и казвахме на другите пътници, че са добре“.

 

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 14.01.2021 11:38

Винаги, когато се качвам на самолет, опъвам най-готината стюардеса. Момичетата са много радостни, когато дядо Шишарко вдигне самолета.