logo

Няма да повярвате каква дивотия измисли пътник, за да не носи маска в самолета

Няма да повярвате каква дивотия измисли пътник, за да не носи маска в самолета

Той разкрива подробно плана си във Фейсбук и получава похвали от някои свои последователи

Пътешественик гордо се похвали в мрежата с какъв трик успял да избегне носенето на маска в самолет. 41-годишният Майкъл Ричардс пътувал от Великобритания към Тенерифе, когато измислил плана си.

Ричардс почти не носил маската си докато бил на борда. За да постигне това той ял една кутия с чипс „Прингълс“ в продължение на 4 часа.

Мъжът, който работи в развлекателния бизнес, хапвал по едно парченце чипс на всеки две минути и половина.

Разкриха къде в самолета е най-вероятно да пипнете коронавирус

Маските са задължителни за авиокомпанията, с която Ричардс летял – EasyJet. Изключение се прави, само когато пътникът яде или пие.

„Когато прекарваш четири часа в самолет, почваш да си мислиш разни неща. И аз си помислих, че единственият вариант да не трябва да носиш маска в самолет е докато ядеш и пиеш“, споделя Ричардс, цитиран от „Дейли Стар“.

„Така че си помислих да не си давам много зор докато ям този чипс, за да видя колко време ще ми отнеме. Продължавах да си гриза през цялото време, но беше трудно, защото, знаете, веднъж като отворите капака е трудно да спрете“, добавя още мъжът.

„Трябва да кажа, че ми се наложи да нося маска само веднъж за около 10 минути по време на полета и то беше, когато трябваше да стана и да отида до тоалетна и да си сваля куфара. Когато се приземихме, проверих в Гугъл колко парчета чипс има в една кутия „Прингълс“ и се оказа, че са около 100. Тогава ги разделих на времето на полета и излезе, че това е едно на две минути и половина“, казва британецът.

Ричардс разкрива подробно плана си във Фейсбук и макар че получава похвали от някои свои последователи, други коментират: „Радвам се, че не съм бил на този самолет“.

Критиките не го притесняват, защото „те си седят вкъщи във Великобритания на дъждовното време, а ние събираме тен на Тенерифе“.

Дръжте предпазния колан закопчан през целия полет – ето защо

Говорител на авиокомпанията коментира случката: „Пътниците получават ясни инструкции преди да пътуват и чрез съобщенията на борда, за да сме сигурни, че те са наясно, че в съответствие с новите насоки, от тях се изисква да носят маска на борда, освен когато ядат и пият.

И макар че салонният екипаж винаги се опитва да бъде бдитиелен, за да е сигурно, че пътниците изпълняват изискването за носене на маска, не е имало проблем с поведението на този пътник по време на полета. Отговорност на всички на борда е да се придържат към тези мерки за здравето и безопаснотта на всички на борда“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Муньо

Муньо 08.09.2020 9:43

Боклук! Короната да го тръшне, дано!

И когато е сам

И когато е сам 08.09.2020 11:14

в тоалетната може да си свали маската.Какво по-хубаво от това да си в кенефа и да се наслаждаваш на пътуването без маска.

Читател

Читател 08.09.2020 17:49

Голямо геройство,няма що !ТО и по физиономията му личи ,че са го правили на отворен прозорец!

ron burgundy

ron burgundy 08.09.2020 23:39

евалла на пича, зомбираните говеда с маските да го лигавят сополив

Хасан

Хасан 09.09.2020 18:02

Typlqk

Му му

Му му 10.09.2020 5:31

Типа британска пиянка!